Vi hjälper dig med flyttstädningen!

Varje månad hjälper vi på NOX hundratals privatpersoner och företag med sin flyttstäd i Uppsala och Stockholm. Vi vet att postiva kundintryck är det som ger oss nya kunder. Vårt motto är därför att kundens upplevelse är allt.

Vi tycker att det ska vara enkelt för dig som beställer tjänster. Vi vill ge dig en heltäckande tjänst med fönsterputsning till ett fast pris som du enkelt kan boka direkt. Vi har ansvarsföräkring och kvalitetsgaranti på utfört arbete, den garantin ska både du, eventuell hyresvärd och den inflyttande kunna nyttja. Vi tror att du vill anlita en städfirma som är genuin och där alla medarbetare möter dig med ett leende, ett företag där medarbetarna trivs med sitt arbete. Detta återspeglas i resultatet av tjänsten. Vi tror att du vill anlita en städfirma  som gör mer än vad som står på checklistan. Du vill ha någon som värdesätter Din upplevelse av tjänsten. 


Vill du veta med om flyttstädning?

För att du ska få ett fast pris på en flyttstädning i Stockholm och all information om vår tjänst behöver vi bara veta vart vi ska skicka informationen. Fyll i dina uppgifter nedan så får du ett mejl inom en minut. Du kan också boka en städning direkt här.
Skicka