Vad är NOX?


NOX är ett kort, udda namn som är enkelt att komma ihåg. Valet av namnet är ett resultat av vårt sätt att marknadsföra oss. Över 90% av våra kunder kommer in till oss på rekommendationer. Det har blivit ett logiskt sätt att arbeta för oss på grund av vår värdering att kundens upplevelse är allt. Målsättningen är att varje kund ska bli så nöjd att de rekommenderar oss till andra.

Allt vi gör utgår från vår grundläggande värdering om kundens upplevelse och kvalitetsstänk som genomsyrar hela organisationen. Vår kvalitetssäkring i flera led tillsammans med effektiv administration och rutiner syftar till att göra alla inblandade nöjda med våra tjänster. Både dig som mäklare, den utflyttande och inte minst den inflyttande i bostaden. En av nyckelfaktorerna för oss effektiv kommunikation en del i den är vårt kontaktformulär som du hittar på startsidan.

Formuläret ger dig möjlighet att snabbt och smidigt ge oss den information som vi behöver om uppdraget och de nödvändiga uppgifterna för att vi sedan helt ska kunna ta över ärendet från dig. 

Om du vill veta mer om hur vi jobbar är du varmt välkommen att kontakta oss för att få information eller boka ett möte på info@noxab.se eller 018 60 48 00. För att skicka in ett uppdrag till oss behöver du bara fylla i formuläret på startsidan.