Välkommen till NOX


Vårt fokus är kundens upplevelse och en stor del i det är effektiv kommunikation. Kontaktformuläret nedan ger dig en smidig lösning ge oss rätt uppgifter, rätt förutsättningar att göra både säljare och köpare nöjda. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret och vi kommer att sköta all övrig kommunikation enda fram till tillträdet.

Om du inte anlitat oss förut och vill veta mer så hittar du information om oss under fliken "Vad är NOX". Du är även varmt välkommen att ringa oss på 018 - 60 48 00 eller mejla oss på info@noxab.se.
* Obligatorisk uppgift

Bokning

Övrig information

Utflyttande

Förnamn
Efternamn
Personnr. för RUT-avdrag
Mobilnummer
E-postadress
Adress
Postnummer
POSTORT

Informationen här är endast till för vår bokning och kommer inte nå kunden.

För vi ska få bästa förutsättningarna att utföra ett bra arbete och kunna avsätta tillräckligt med personal är det viktigt att vi får veta skicket på bostaden innan vi kommer ut på plats. Bostäder som i regel kan räknas som mer svårstädade är exempelvis dödsbon, äldre bostäder med mycket ingrodd fett och/eller kalk eller hyreslägenheter som på kort tid haft många hyresgäster.

Storlek på städobjektetVi beräknar priset på golvytan som ska städas, inte skattemässig boyta. Med biytor avser vi endast helt icke inredda ytor så som exempelvis pannrum eller garage.

Antal kvm

Total kostnad 0 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare
Mäklarassistent/ansvarig för städbokning
Telefonnummer
E-postadress

Nyinflyttande

Förnamn
Efternamn
Telefonnummer
E-postadress
Skicka bokning