Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

TJÄNSTER

Våra städtjänster i Uppsala

Vi erbjuder samtliga städtjänster i Uppsala och Knivsta med omnejd. Läs mer om våra tjänster eller boka direkt via vårt bokningsformulär via den blå knappen till vänster. Här kan du också skicka en offertförfrågan.

Uppsala

Din städfirma i Uppsala

Nox startade i Uppsala för tio år sedan och det är här vi har vårt huvudkontor. I Uppsala erbjuder vi alla möjliga städtjänster, Hemstädning, Flyttstädning, Visningsstädning, Storstädning, Byggstädning, Kontorsstädning, Hotellstädning, Fönsterputsning och även Flytthjälp.

Vi kallar oss Uppsalas mest rekommenderade städfirma då vi rekommenderas av flertalet mäklarfirmor i staden. Vi utför flyttstädning och visningsstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi är också en samarbetspartner till Uppsalahem och många av Uppsalas studentnationer. Även våra hemstädskunder kommer till största del in via rekommendationer från befintliga kunder. Många av våra hemstädkunder har också anlitat oss för flyttstädning och sedan bestämt sig för att testa hemstädning. Det ser vi som en kvalitetsstämpel. Alla våra tjänster omfattas av vår kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning, den innebär att vi alltid kommer tillbaka och åtgärdar om det skulle vara något du inte är nöjd med i städningen.

Hemstädning i Uppsala

Nöjda kunder är viktigt för oss och en stor del av våra kunder kommer in via rekommendation. Vi erbjuder hemstädning varje, varannan och var 4:e vecka. I vår hemstädning får du:

 • Samma personal varje gång
 • Allt material ingår och vi tar med dammsugare
 • Kvalitetsgaranti

I Uppsala kan ni besöka oss på Salagatan 23 vid Vaksala torg och Uppsala Konsert & Kongress. Våra öppettider är 08.00 – 17.00 måndag till torsdag och 08.00-16.00 på fredagar.

RECENSIONER

Vad tycker våra kunder?

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

Kontakta oss!

Vårt kontor ligger på Salagatan 23 i Uppsala. Precis intill Vaksala torg, Uppsala Konsert och Kongress och gallerian Kvarnen. Välkommen förbi!

Våra öppettider är:

mån – tors 08.00 – 17.00, lunchstängt 12.00-13.00

fredagar 08.00 – 16.00, lunchstängt 12.00-13.30

Telefontider:

mån – fre 10.00 – 16.00

Så här går det till

Du kan enkelt boka en städning hos oss via vårt bokningsformulär. För flyttstäd, visningsstäd och storstäd kan du få ett fast pris direkt! För att boka hemstäd, kontorsstäd eller flytthjälp så fyller du i informationen och klickar sedan på Kontakt för offert. Du får ett mail med information och prislista direkt och vi kontaktar dig så snart vi kan.

BOKNING

BOKNING

 • Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller flytthjälp, du får fast pris direkt.
 • Välj kontakta för offert
 • Eller boka direkt

 

NYCKLAR

NYCKLAR

 • Flyttstädning och andra engångstjänster: Du lämnar nyckeln på vårt kontor på Salagatan 23. Vi kan också hämta och lämna nyckel hos din mäklarfirma.
 • Hemstädning: Vi få en egen nyckel till dig som förvaras säkert hos oss. På så sätt slipper du vara hemma och passa tider när vi ska städa.
BETALNING

BETALNING

 • Engångstjänster: Faktura via mail efter att städningen är utförd
 • Hemstäd: Vi erbjuder E-Faktura, smidigt och enkelt via din Internetbank.
 • 10 dagarsbetaltid
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK