Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Storstädning Kampanj

Storstädning med 15% rabatt!

Årets viktigaste storstäd! Se solen skina genom nyputsade fönster och njut av ett rent hem som doftar gott!

  • I vår storstädning ingår fönsterputsning och självklart kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning! Är det mot förmodan något du inte skulle vara nöjd med kommer vi tillbaka och åtgärdar det. (Är det mer än -10 grader kan vi inte göra fönsterputsning)

 

  • Storstädningen är väldigt omfattande och det ska bli skinande rent på alla ytor. Vi desinficerar dörrhandtag, kylskåpshandtag, lampknappar mm. extra noga för att få bort bakterier på dessa ytor som många tar på.

 

  • Välj Boka så får du ett fast pris direkt i formuläret längst ner. Vi hör av oss och bekräftar bokningen via mail, skulle ditt önskade datum vara fullbokat så kommer vi med ett nytt förslag.

Vad ingår? Se Specifikation här!

REFERENSER

Vad säger våra kunder?

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

Hur fungerar det?

BOKNING

BOKNING

När du fyller i formuläret så får du fast pris direkt, priset är rabatterat med 10%

Välj stad – Välj Storstädning – Fyll i formulär

 

NYCKLAR

NYCKLAR

Du lämnar nycklar på vårt kontor på Salagatan 23 i Uppsala eller möter och släpper in oss i bostaden. Säker nyckelhantering.

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

I vår storstädning ingår allt, fönsterputsning, avkalkning, alla ytor blir rena. Vi har kvalitetsgaranti och kommer självklart tillbaka om du inte skulle vara nöjd.

BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail efter att städningen är genomförd.

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK