Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
WIDERLÖV VÄSTERÅS

Flyttstädning, Visningsstädning & Flytthjälp i samarbete med NOX

Vi samarbetar med flertalet Mäklarfirmor i Uppsala, Stockholm, Västerås och Gävle och har gjort i många år. Vi har lagt ner mycket tid och energi till att bygga ett bra koncept som våra samarbetspartners är nöjda med. Vi ser det som att vi har tre viktiga kunder vid varje städning. Mäklaren som rekommenderar oss till sin kund och litar på att vi gör ett bra jobb. Säljaren av bostaden som ska känna sig trygg med att lämna över städningen till oss. Köparen av bostaden som är den som faktiskt kommer se resultatet och känna sig hemma när de kliver innanför dörren för fösta gången.

Kvalitetsgaranti

Våra gemensamma kunder ska självklart bli nöjda! Därför har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något Mäklaren, säljaren eller köparen inte är nöjd med. Vi har ingen tidsgräns för när kunden måste kontakta oss efter tillträdet.

 

  • Smidig nyckelhantering
  • Vi kontaktar köparen och ser till att de blir nöjda
  • Uppföljning av kvalitet varje månad

 

REFERENSER FRÅN KUNDER

Vad säger våra kunder om oss?

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK