Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Hur fungerar det?

BOKNING

BOKNING

Boka en städning direkt via formuläret eller fyll bara i kvm, mail och telefonnummer för att be om en offert. Du får ett mail direkt med din bokning eller med mer information. Vi kontaktar dig!

NYCKLAR

NYCKLAR

Vi får låna en nyckel till dig så du slipper vara hemma och släppa in oss. Du kan lämna din nyckel på vårt kontor eller hos någon av våra samarbetspartners om du bokar via en mäklarfirma. Säker nyckelförvaring.

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi städar ditt hem med stor omsorg och med skonsamma, miljövänliga material! Du har alltid kvalitetsgaranti vilket innebär att vi kommer tillbaka om du inte skulle vara nöjd. Vi jobbar i team om minst 2 personer.

BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail efter städningen. Om du har regelbunden hemstädning så kan du betala med E-faktura en gång i månaden.

REFERENSER

Vad säger våra kunder?

Det viktigaste för oss är att ha nöjda kunder, hålla hög kvalitet och erbjuda bra service. 90% av våra kunder inkommer via en rekommendation och vi strävar efter att alla våra kunder ska vara så nöjda att de vill rekommendera oss vidare.

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK