Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flyttstäd Sigtuna/Märsta

Flyttstädning i Sigtuna & Märsta till Fast pris

Tid är värdefullt och vi vill låta dig lägga din tid på något annat än städning. Vi sköter smidigt både flyttstädningen och kontakten med den inflyttande i bostaden. Vi ser till att alla parter blir nöjda och vi har självklart kvalitetsgaranti.Vår kvalitetsgaranti är dessutom utan tidsbegränsning.

Vad ingår i flyttstädningen?

Det enda du behöver tänka på är att frosta av kyl och frys så ordnar vi resten! Fyller du i vårt formulär och väljer antingen “kontakta mig” eller “boka” så får du en full specifikation samt ett fast pris på din städning. Behöver du även Flytthjälp? Det ordnar vi!

  • Kvalitetsgaranti
  • Fast pris
  • Ansvarsförsäkring
  • Miljövänliga material
  • Erfaren personal

Svar på vanliga frågor hittar du här

RECENSIONER

Vad säger våra kunder om oss?

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad

"Mycket nöjd med flyttstädningen!"

Flyttstädning, Uppsala

” NOX städade min villa när jag flyttade ifrån Uppsala och jag blev mycket nöjd med städningen och det blev även köparen av villan. De gick igenom städningen noggrant och hade inga anmärkningar alls. Arbetsledaren som jag träffade på plats var väldigt trevlig dessutom.

- Ulf Wennström

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK