Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i en flyttstädning?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Balkong & Altan

arrow
FÖR MÄKLARE

Flyttstädning, Visningsstädning & Flytthjälp i samarbete med NOX

Vi samarbetar med många olika Mäklarfirmor i Uppsala, Stockholm och Gävle och har gjort i många år. Vi har lagt ner mycket tid och energi till att bygga ett bra koncept som våra samarbetspartners är nöjda med. Vi ser det som att vi har tre viktiga kunder vid varje städning. Mäklaren som rekommenderar oss till sin kund och litar på att vi gör ett bra jobb. Säljaren av bostaden som ska känna sig trygg med att lämna över städningen till oss. Köparen av bostaden som är den som faktiskt kommer se resultatet och känna sig hemma när de kliver innanför dörren för fösta gången.

Kvalitetsgaranti

Våra gemensamma kunder ska självklart bli nöjda! Därför har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något Mäklaren, säljaren eller köparen inte är nöjd med. Vi har ingen tidsgräns för när kunden måste kontakta oss efter tillträdet.

 

  • Smidig nyckelhantering
  • Vi kontaktar köparen och ser till att de blir nöjda
  • Uppföljning av kvalitet varje månad

 

REFERENSER FRÅN KUNDER

Vad säger våra kunder om oss?

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson