Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i Storstädning?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow
Storstädning Uppsala

En noggrann Storstädning i Uppsala för alla tillfällen!

Flera gånger om året kan det vara nödvändigt med en ordentlig storstädning! Oavsett om det är vårstädning, förberedelser inför examensfester, födelsedagsmiddagar, julstädning eller bara för att njuta av ett skinande rent hem, så är behovet stort. Våren och hösten är perfekta tider för att putsa fönstren, och då kan det vara fördelaktigt att kombinera detta med en grundlig storstädning, där fönsterputsning ingår som en naturlig del.

Vad innefattar en komplett storstädning i Uppsala?

Vid en storstädning ingår allt – vi eliminerar ingrodd smuts och fett, avlägsnar kalk i badrummet och ger fönstren en skinande finish. Vår storstädning i Uppsala är lika omfattande som en flyttstädning, med den enda skillnaden att möbler finns i bostaden, vilket innebär att vissa områden kan vara svårare att nå. Trots detta dammar vi av alla möbler och torkar av fria ytor noggrant.

Att genomföra en storstädning på egen hand tar tid. Anlita istället professionella och få jobbet utfört effektivt samtidigt som resultatet blir riktigt rent. Vi använder miljövänliga och allergitestade städmaterial som garanterar djuprengöring. Din upplevelse är vår prioritet! Informera oss om dina förväntningar och önskemål angående hemmet. Vi strävar efter att anpassa oss efter dina behov.

När din bostad i Uppsala är helt städad får du en detaljerad checklistning av alla utförda åtgärder för enkel referens. Med vår kvalitetsgaranti kommer vi självklart tillbaka om det finns något som inte motsvarar dina förväntningar. Välj oss för en professionell och noggrann storstädning i Uppsala som håller ditt hem skinande rent!

Vanliga frågor om storstädning

Storstädning pris? pris per kvm?

arrow

Storstädning checklista?

arrow

Vad är skillnaden på Storstädning hemma och Hemstädning?

arrow

Kan jag få RUT-avdrag för storstädning hemma?

arrow

Storstädning i lägenhet eller hus, är det någon skillnad?

arrow

REFERENSER

Vad säger våra kunder?

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

Hur fungerar en storstädning i Uppsala?

BOKA

BOKA

Boka din storstäd via vårt formulär och fyll i alla uppgifter kring din städning. Är det något särskilj vi behöver veta? Till exempel om du har mycket känsliga trä eller stengolv, skriv det under “Övrigt”

NYCKLAR

NYCKLAR

Lämna dina nycklar på NOX kontor på Salagatan 23 i Uppsala inför städningen så slipper du vara hemma och släppa in oss. Lämna nycklarna minst någon dag innan så vi kan planera storstädningen. Du kan lämna nyckeln i ett märkt kuvert i vår säkra, låsta nyckelbox, du får beskrivning på mail när du bokar.

Du kan också vara hemma och släppa in oss i bostaden mellan 8-9 på morgonen.

Storstädningen

Storstädningen

Vi storstädar din bostad under en dag och börjar oftast mellan 8-9 på morgonen. Vi är klara senast klockan 17. Vi tar tillbaka nyckeln till vårt kontor på Salagatan 23 i Uppsala och du kan hämta den efter städningen. Vi är oftast 2 personer som städar din bostad tillsammans, detta är både säkrare för dig som kund och för vår personal. Det skapar också högre kvalitet då städpersonalen kan besiktiga varandras arbete.

Betalning

Betalning

Du får en faktura på din mail ca 2 dagar efter städningen. Det är 10 dagars betaltid. Du får fakturan efter rut-avdrag och vi ansöker om rut-avdraget åt dig. Skulle du få avslag på ansökan så får du en faktura på resterande belopp.

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti

Vi har kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något du inte är nöjd med efter sin storstädning. Kontakta oss på info@noxab.se eller 018-604800 om det är något!

Skriv gärna en recension om du är nöjd med din städning!

Det hjälper oss mycket för att få nya kunder!

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA