fbpx
Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flytthjälp

Behöver du flytthjälp?

Vi kan hjälpa dig med både flyttstädningen och själva flytten! Att flytta tar tid och är slitsamt, slipp ryggvärk och stress. Skippa bärandet och krånglet med stora soffor som ska upp för trappor eller trånga hissar. Hoppa direkt till flyttpizzan med dina vänner istället.

Lån av flyttkartonger ingår! Annars kan vi hjälpa till med både packning och uppackning. Dina grejer körs och bärs säkert till ditt nya hem av erfaren personal.

Magasinering

Vi kan även hjälpa dig med magasinering om du inte kan flytta in dina möbler eller ditt kontor direkt. Kontakta oss för offert!

Fyll i formuläret ovan så får du snabbt en offert på flytthjälp!

Det vi behöver veta är mellan vilka adresser du ska flytta, hur stor din nuvarande bostad är och om du har mycket möbler, mycket tunga möbler eller känsliga föremål. Flytt av piano kan till exempel vara svårt att göra själv, men våra erfarna flyttgubbar fixar det åt dig.

Flytt av kontor

Vi flyttar även kontor och företagslokaler. Fyll i formuläret och beskriv ditt ärende så kontaktar vi dig för offert!

 

BOKA PRIS/BOKNING

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK