Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Frågor & Svar om flytthjälp

Har ni flyttlådor?

arrow

Måste jag vara med under flytten?

arrow

Kan man få RUT-avdrag för flytthjälp?

arrow

Vad kostar magasinering?

arrow

Vad kostar packhjälp vid flytt?

arrow

Hur ska jag packa inför flytten?

arrow

Kan jag boka om flytthjälpen?

arrow

Samarbetar ni med någon flyttfirma?

arrow
Flytthjälp

Behöver du flytthjälp? – Flyttfirma med Fast pris!

Vi kan hjälpa dig med både flyttstädningen och själva flytten! Att flytta tar tid och är slitsamt, slipp ryggvärk och stress. Skippa bärandet och krånglet med stora soffor som ska upp för trappor eller trånga hissar. Hoppa direkt till flyttpizzan med dina vänner istället.

Lån av flyttkartonger ingår! Annars kan vi hjälpa till med både packning och uppackning. Dina grejer körs och bärs säkert till ditt nya hem av erfaren personal. Har du några frågor? Här kan du läsa svar på Vanliga frågor om flytthjälp.

Magasinering

Vi kan även hjälpa dig med magasinering om du inte kan flytta in dina möbler eller ditt kontor direkt. Kontakta oss för offert!

Fyll i formuläret ovan så får du snabbt en offert på flytthjälp!

Det vi behöver veta är mellan vilka adresser du ska flytta, hur stor din nuvarande bostad är och om du har mycket möbler, mycket tunga möbler eller känsliga föremål. Flytt av piano kan till exempel vara svårt att göra själv, men våra erfarna flyttgubbar fixar det åt dig.

Flytt av kontor

Vi flyttar även kontor och företagslokaler. Fyll i formuläret och beskriv ditt ärende så kontaktar vi dig för offert! Prislistan gäller privatpersoner, företagsflytt skiljer sig mer åt mellan företag så vi vill ha mer information för att ge er ett bra pris.

 

Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA