Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flyttstädning Gävle

Flyttstädning i Gävle

NOX är en av Uppsalas största städfirmor och nu finns vi även i Gälve. Vi har 10 års erfarenhet av flyttstädning och gör 200 flyttstäd varje månad. Vi kan flyttstädning helt enkelt.

Vad ingår i flyttstädningen?

Allt. Nästan. Vi gör fönsterputsning, avkalkning i badrum, tar bort fett i köket, dammsuger, våttorkar med mera. Det enda du behöver tänka på innan är att frosta av kyl och frys så att vi kan torka ur dem. Dra fram tunga möbler och ugn för att vi ska kunna städa bakom. Full specifikation får du om du fyller i formuläret nedan. Du får fast pris vid bokningen och vi har självklart kvalitetsgaranti.

Svar på vanliga frågor om flyttstädning hittar du här

 

 

RECENSIONER

Vad säger våra kunder?

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad

"Mycket nöjd med flyttstädningen!"

Flyttstädning, Uppsala

” NOX städade min villa när jag flyttade ifrån Uppsala och jag blev mycket nöjd med städningen och det blev även köparen av villan. De gick igenom städningen noggrant och hade inga anmärkningar alls. Arbetsledaren som jag träffade på plats var väldigt trevlig dessutom.

- Ulf Wennström

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK