“Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset”

Flyttstädning, Uppsala

Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i
huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas.
Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr.
Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan.
Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva.
Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa).

-Stig-Björn Ljunggren

“Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet”

Hemstädning,Uppsala

Väldigt nöjd med vår hemstädning. Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet. Det jag särskilt gillar är att de gör det lilla extra vid varje städning. Har varit kund i ett par år nu och kommer fortsätta vara det under en lång tid framöver.

– Samuel Sjöqvist

 

“NOX har förbättrat min vardag”

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.
– Sara Dahlin

 

Rekommenderar starkt!

Flyttstädning, Uppsala

Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt!

– Matilda Lundblad

 

“Prisvärda, punktliga och professionella”

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Därför anlitade vi Nox AB. Vi är väldigt nöjda med att vi gjorde det. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta. Därför kan vi varmt rekommendera Nox AB. De var prisvärda, punktliga och professionella. Vi kommer att anlita dem igen om vi skulle flytta i framtiden eller om vi skulle vara i behov av andra hushållsnära tjänster.
– Anna Olofsson

 

 

“NOX har mitt fulla förtroende”

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Tiden är dyrbar och knapp vid en flytt. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Och förresten tycker jag inte att det var särskilt dyrt. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!
– Pär Franzén

 

 

“Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!”

Hemstädning, Uppsala

Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda!
Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

– Barbro Hedlund

 

 

“Rekommenderar dem varmt!”

Storstädning, Uppsala

Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

– Kurt Gustavsson

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA