Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Storstädning

Ordentlig Storstädning

Några gånger per år kan det behövas en ordentlig storstädning! Vårstädning, städning inför examensfester, födelsedagsmiddagar, julstädning eller bara för att det är väldigt härligt att få ett skinande rent hem ibland! Våren och hösten är bra tillfällen för att putsa fönstren och då kan det vara bra att passa på att kombinera det med en storstädning. Fönsterputsning ingår i vår storstädning.

Vad ingår i en storstädning?

Vid en storstädning ingår allt, vi får bort ingrodd smuts och fett, vi får bort kalk i badrum och vi putsar fönstren. Vår storstädning är lika omfattande som en flyttstädning med den enda skillnaden att det är möbler i bostaden vilket gör att man inte kommer åt lika bra som i en tom bostad, men istället dammas alla möbler av och fria ytor torkas av.

Att storstäda själv tar tid, anlita ett proffs så blir det gjort mer effektivt samtidigt som det blir riktigt rent. Vi använder miljövänliga, allergitestade städmaterial som rengör på djupet. Din upplevelse är viktigast för oss! Berätta för oss vad du förväntar dig och hur du vill att vi tar hand om ditt hem. Vi anpassar oss så gott vi kan efter dina önskemål och behov.

När vi har städat klart din bostad får du en checklista på allt som har städats så att du enkelt kan se vad som är gjort. Vi har kvalitetsgaranti och kommer självklart tillbaka om det är något du inte skulle vara nöjd med.

Så här går det till

BOKNING

BOKNING

Du fyller i vårt formulär och får ett fast pris på din storstädning. Vi kontaktar dig och stämmer av datum och nyckelhantering.

 • Fyll i formuläret
 • Du får ett fast pris och en bekräftelse direkt
 • Vi kontaktar dig och stämmer av datum
NYCKLAR

NYCKLAR

Om du bokat en storstädning så kan du antingen:

 • Lämna nyckel på vårt kontor
 • Släppa in oss på städdagen
KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi lämnar en checklista i din bostad så att du kan se vad som är gjort! Är det någonting du inte är nöjd med så kommer vi självklart tillbaka och ordnar det.

 • Du får en checklista på allt vi städat
 • Kontakta oss om du inte är nöjd så kommer vi tillbaka och ordnar det
 • Feedback är viktigt! Därför skickar vi en enkät till dig efter städningen
BETALNING

BETALNING

Efter din storstädning är utförd får du en faktura på din mail

 • Du får en faktura till din mailadress
 • 10 dagars betaltid från att du fått fakturan
 • Betala fakturan

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"Kan varmt rekommendera NOX!"

Flyttstädning, Stockholm

” Jag har anlitat NOX för flyttstädning vid två olika tillfällen och har varit supernöjd båda gångerna. Prisvärt, mycket bra resultat, samt väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst och personal. Kan varmt rekommendera NOX!

- Isabell Hansen

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK