fbpx
Storstädning

Ordentlig Storstädning

Några gånger per år kan det behövas en ordentlig storstädning! Vårstädning, städning inför examensfester, födelsedagsmiddagar, julstädning eller bara för att det är väldigt härligt att få ett skinande rent hem ibland! Våren och hösten är bra tillfällen för att putsa fönstren och då kan det vara bra att passa på att kombinera det med en storstädning. Fönsterputsning ingår i vår storstädning.

Vad ingår i en storstädning?

Vid en storstädning ingår allt, vi får bort ingrodd smuts och fett, vi får bort kalk i badrum och vi putsar fönstren. Vår storstädning är lika omfattande som en flyttstädning med den enda skillnaden att det är möbler i bostaden vilket gör att man inte kommer åt lika bra som i en tom bostad, men istället dammas alla möbler av och fria ytor torkas av.

Att storstäda själv tar tid, anlita ett proffs så blir det gjort mer effektivt samtidigt som det blir riktigt rent. Vi använder miljövänliga, allergitestade städmaterial som rengör på djupet. Din upplevelse är viktigast för oss! Berätta för oss vad du förväntar dig och hur du vill att vi tar hand om ditt hem. Vi anpassar oss så gott vi kan efter dina önskemål och behov.

När vi har städat klart din bostad får du en checklista på allt som har städats så att du enkelt kan se vad som är gjort. Vi har kvalitetsgaranti och kommer självklart tillbaka om det är något du inte skulle vara nöjd med.

Så här går det till

BOKNING

BOKNING

Du fyller i vårt formulär och får ett fast pris på din storstädning. Vi kontaktar dig och stämmer av datum och nyckelhantering.

 • Fyll i formuläret
 • Du får ett fast pris och en bekräftelse direkt
 • Vi kontaktar dig och stämmer av datum
BETALNING

BETALNING

Efter din storstädning är utförd får du en faktura på din mail

 • Du får en faktura till din mailadress
 • 10 dagars betaltid från att du fått fakturan
 • Betala fakturan
NYCKLAR

NYCKLAR

Om du bokat en storstädning så kan du antingen:

 • Lämna nyckel på vårt kontor
 • Släppa in oss på städdagen
KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi lämnar en checklista i din bostad så att du kan se vad som är gjort! Är det någonting du inte är nöjd med så kommer vi självklart tillbaka och ordnar det.

 • Du får en checklista på allt vi städat
 • Kontakta oss om du inte är nöjd så kommer vi tillbaka och ordnar det
 • Feedback är viktigt! Därför skickar vi en enkät till dig efter städningen
Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén
BOKA BOKA STÄDNING

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK