Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i flyttstädning? - Checklista

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Balkong

arrow

Så här går en flyttstäd i Uppsala till

Släpp tankarna på flyttstädning och fokusera på ditt nya hem istället! Vi sköter all kontakt med den inflyttande i bostaden och ser till att de blir nöjda. Enkel bokning, smidigt utförande och stor trygghet med kvalitetsgaranti.

BOKNING

BOKNING

Enkel bokning via formuläret. Fyll i alla uppgifter och tryck på skicka!

Fyll i formuläret

Vi kontaktar dig via mail eller telefon

Du får en bokningsbekräftelse

NYCKLAR

NYCKLAR

Det finns olika alternativ för nyckelhanteringen beroende på var du bor och vilken typ av bostad du har.

Du kan lämna nyckel på vårt kontor

Vi kan hämta din nyckel hos din mäklarfirma

Du kan släppa in oss i bostaden eller möta oss

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du eller köparen av bostaden skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Fakturan skickas via mail ca 2 dagar efter din flyttstädning har utförts. Vi kan posta fakturan om du inte har en mailadress, då behöver vi din nya adress.

Faktura via mail

10 dagars betaltid

Flyttstädning

Flyttstädning i Uppsala – Kvalitet till Ett Fast Pris!

När det kommer till flyttstädning i Uppsala strävar vi efter att erbjuda mer än bara en standardtjänst. Vi följer noggrant Mäklarsamfundets rekommendationer och går så långt som att lämna en garanti utan tidsbegränsning på vår städning. Vår övergripande målsättning är att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar. Vår målsättning är att du ska bli så nöjd att du rekommenderar oss vidare till dina vänner och bekanta.Vi tror att det är denna filosofi som har gjort oss till Uppsalas mest rekommenderade städfirma.

Vi har etablerat långvariga samarbeten, inklusive Uppsalahem, flera mäklarfirmor och studentnationer. Genom dessa partnerskap har vi utvecklat en djup förståelse för vad som krävs för att tillfredsställa både våra kunder, de som flyttar in och eventuella besiktningsmän. Med en kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning strävar vi efter att säkerställa att varje aspekt av städningen är uppfylld. Vår målsättning är att vara tillgängliga även flera veckor efter städningen för att rätta till eventuella missar.

Vår erfarna personal genomför även flyttstädningar i Knivsta och områden kring Uppsala. Med många genomförda flyttstädningar i bagaget har vårt team den exakta kunskapen som krävs för att lämna varje bostad skinande ren.

Hur går en flyttstädning i Uppsala till hos NOX?

Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för dig. Vid bokning får du omedelbart ett fast pris för en heltäckande flyttstädning. Vi tar hand om pappersarbetet för RUT-avdraget och har en smidig hantering av nycklar i samarbete med din hyresvärd eller mäklarfirma. Vårt fokus ligger på att garantera att både hyresvärden och den inflyttande blir nöjda med resultatet. Vi håller gärna kontakten med dem så att du kan fokusera på ditt nya boende. Vanliga frågor om flyttstädning besvaras här.

Fyll i formuläret för mer information om flyttstäd i Uppsala

Boka din flyttstädning i Uppsala till ett fast pris genom formuläret ovan. Du kan även ange dina kontaktuppgifter så skickar vi över en prislista och specifikation. Vi kommer att kontakta dig för att säkra upp din bokning. Tänk på att många flyttar samtidigt i månadsskiftet, så det är bra att vara i god tid när du bokar din flyttstädning.

Behöver du även Flytthjälp?

Vi kan ordna det också! Fyll i formuläret för en offert på flytthjälp, och låt oss underlätta hela din flyttprocess.

 

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder i Uppsala?

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

Vanliga frågor om flyttstädning i Uppsala

Vad är priset för en flyttstäd i Uppsala?

arrow

Hur lång tid tar en flyttstädning?

arrow

Får jag RUT-avdrag för flyttstädningen?

arrow

Vad händer om flyttstädningen inte blir bra?

arrow

Vad ingår i en flyttstädning i Uppsala?

arrow

Hur gör jag med nycklarna inför flyttstädning i Uppsala?

arrow

Har ni en ansvarsförsäkring om något händer under flyttstädningen?

arrow

Vad händer om jag behöver avboka eller omboka min flyttstäd?

arrow

Ingår städmaterial vid flyttstädning i Uppsala?

arrow

Flyttstäd med bra recensioner i Uppsala?

arrow

Erbjuder ni flyttstäd i Knivsta och runt Uppsala?

arrow

Flyttstädning Uppsala student?

arrow

Flyttstädning Uppsalahem

arrow
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA