fbpx
Flyttstädning

Flyttstäd – Få fast pris på din flyttstädning!

Vi utför flyttstäd efter Mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar självklart garanti på vår städning, men vi går även steget längre. Vår målsättning är att varje kund ska bli så nöjd att de rekommenderar oss vidare till sina vänner och bekanta. Vi tror att det är den filosofin som gör att vi är Uppsalas mest rekommenderade städfirma. Nu städar vi även i norra Stockholm, Gävle och Västerås.

Hur går en flyttstädning hos NOX till?

För oss är det viktigt att det är enkelt för dig. Du får direkt vid bokning ett fast pris för en heltäckande flyttstädning, vi sköter pappersarbete med RUT -avdraget och har en smidig hantering av nycklar i samarbete med din hyresvärd eller mäklarfirma. Vi lägger sedan vårt fokus på att hyresvärden eller den inflyttande garanterat blir nöjd med resultatet och håller gärna kontakten med dem så att du istället kan lägga energin på ditt nya boende.

Fyll i formuläret för att få mer information om flyttstäd

Du kan boka en flyttstädning direkt till fast pris genom formuläret nedan. Du kan också fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi en prislista och specifikation. Sen kontaktar vi dig för bokning. Tänk på att många flyttar samtidigt i månadsskiftet och det kan därför vara bra att vara i god till när man bokar sin flyttstädning.

Behöver du även Flytthjälp?

Vi ordnar det också! Fyll i formuläret för offert på flytthjälp.

Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Så här går det till

Släpp tankarna på flyttstädning och fokusera på ditt nya hem istället! Vi sköter all kontakt med den inflyttande i bostaden och ser till att de blir nöjda. Enkel bokning, smidigt utförande och stor trygghet med kvalitetsgaranti.

BOKNING

BOKNING

Enkel bokning via formuläret. Fyll i alla uppgifter och tryck på skicka!

Fyll i formuläret

Vi kontaktar dig via mail eller telefon

Du får en bokningsbekräftelse

NYCKLAR

NYCKLAR

Det finns olika alternativ för nyckelhanteringen beroende på var du bor och vilken typ av bostad du har.

Du kan lämna nyckel på vårt kontor

Vi kan hämta din nyckel hos din mäklarfirma

Du kan släppa in oss i bostaden eller möta oss

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du eller köparen av bostaden skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Fakturan skickas via mail ca 2 dagar efter din flyttstädning har utförts. Vi kan posta fakturan om du inte har en mailadress, då behöver vi din nya adress.

Faktura via mail

10 dagars betaltid

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder?

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT OFFERT

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK