Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i flyttstädning? - Checklista

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Balkong

arrow

Så här går en flyttstäd till

Släpp tankarna på flyttstädning och fokusera på ditt nya hem istället! Vi sköter all kontakt med den inflyttande i bostaden och ser till att de blir nöjda. Enkel bokning, smidigt utförande och stor trygghet med kvalitetsgaranti.

BOKNING

BOKNING

Enkel bokning via formuläret. Fyll i alla uppgifter och tryck på skicka!

Fyll i formuläret

Vi kontaktar dig via mail eller telefon

Du får en bokningsbekräftelse

NYCKLAR

NYCKLAR

Det finns olika alternativ för nyckelhanteringen beroende på var du bor och vilken typ av bostad du har.

Du kan lämna nyckel på vårt kontor

Vi kan hämta din nyckel hos din mäklarfirma

Du kan släppa in oss i bostaden eller möta oss

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du eller köparen av bostaden skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Fakturan skickas via mail ca 2 dagar efter din flyttstädning har utförts. Vi kan posta fakturan om du inte har en mailadress, då behöver vi din nya adress.

Faktura via mail

10 dagars betaltid

Flyttstädning

Flyttstädning i Uppsala – Till ett fast pris!

Vi utför flyttstäd efter Mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar självklart garanti på vår städning, men vi går även steget längre. Vår målsättning är att du ska bli så nöjd att du rekommenderar oss vidare till dina vänner och bekanta. Vi tror att det är den filosofin som gör att vi är Uppsalas mest rekommenderade städfirma. Vi samarbetar bland annat med Uppsalahem sedan många år och även flera av Uppsalas mäklarfirmor och studentnationer. Vi vet vad som krävs för att både du som kund, den som flyttar in och eventuella besiktningsmän ska bli nöjda med städningen. Därför har vi kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning vilket betyder att du, din hyresvärd eller den inflyttande kan höra av sig flera veckor efter städningen så kommer vi tillbaka och rättar till om något skulle vara missat. Vi gör även flyttstädning i Knivsta och områden kring Uppsala. Vår personal har många flyttstädningar bakom sig och vet exakt vad som krävs för att göra en bostad skinande ren.

Hur går en flyttstädning i Uppsala till hos NOX?

För oss är det viktigt att det är enkelt för dig. Du får direkt vid bokning ett fast pris för en heltäckande flyttstädning, vi sköter pappersarbete med RUT -avdraget och har en smidig hantering av nycklar i samarbete med din hyresvärd eller mäklarfirma. Vi lägger sedan vårt fokus på att hyresvärden eller den inflyttande garanterat blir nöjd med resultatet och håller gärna kontakten med dem så att du istället kan lägga energin på ditt nya boende. Svar på vanliga frågor om flyttstädning hittar du här

Fyll i formuläret för att få mer information om flyttstäd i Uppsala

Du kan boka en flyttstädning i Uppsala till fast pris genom formuläret ovan. Du kan också fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi en prislista och specifikation. Sen kontaktar vi dig för bokning. Tänk på att många flyttar samtidigt i månadsskiftet och det kan därför vara bra att vara i god till när man bokar sin flyttstädning.

Behöver du även Flytthjälp?

Vi ordnar det också! Fyll i formuläret för offert på flytthjälp.

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder?

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

Vanliga frågor om flyttstädning

Vad är priset för en flyttstäd?

arrow

Hur lång tid tar en flyttstädning?

arrow

Får jag RUT-avdrag för flyttstädningen?

arrow

Vad händer om flyttstädningen inte blir bra?

arrow
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK