Uppsalahem

Flyttstädning – NOX i samarbete med Uppsalahem!

Vi har sedan länge ett samarbete med Uppsalahem och vet vad som krävs för att städningen ska bli godkänd och den inflyttande ska bli nöjd! I vår flyttstädning ingår fönsterputsning. Du slipper allt jobbigt såsom avkalkning, rengöring av ugn och allt annat tråkigt och kan istället fokusera på ditt nya hem.

Kvalitetsgaranti

Vi har kvalitetsgaranti vilket innebär att vi alltid kommer tillbaka om det skulle vara något som den inflyttande eller besiktningsmannen inte är nöjd med.

Säker nyckelhantering

Du lämnar nycklarna på vårt kontor på Salagatan 23, precis vid Vaksala torg och i närheten av Uppsalahems kontor på Salagatan. Vi märker upp nycklarna med en kod och förvarar dem säkert. Efter städningen kan du hämta nyckeln hos oss.

 

Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

RECENSIONER

Vad säger våra kunder?

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"Kan varmt rekommendera NOX!"

Flyttstädning, Stockholm

” Jag har anlitat NOX för flyttstädning vid två olika tillfällen och har varit supernöjd båda gångerna. Prisvärt, mycket bra resultat, samt väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst och personal. Kan varmt rekommendera NOX!

- Isabell Hansen

KONTAKTA OSS

Våra öppettider på kontoret är: 

Måndag – Torsdag: 8.00 – 17.00, Lunchstängt: 12.00 – 13.00

Fredagar: 8.00 – 16.00, Lunchstängt 12.00 – 13.30

Telefontider: 

Måndag – Fredag: 10.00 – 16.00

 

Vanliga frågor och svar