Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flyttstädning i Västerås

Flyttstädning i Västerås

Behöver du hjälp med flyttstädning i Västerås? Det ordnar vi! Fönsterputsning ingår i vår flyttstädning och noggrann rengöring av alla ytor. Vill du lämna över din bostad i toppskick till den nyinflyttade så ska du anlita NOX.  Vi lämnar en checklista i bostaden där vi kryssar i allt som är gjort. På checklistan finns även våra kontaktuppgifter så att den inflyttande kan höra av sig direkt till oss om det skulle vara något de inte är nöjda med. Då kommer vi tillbaka så snart som möjligt och rättar till det.

  • Fast pris –  Du får fast pris när du bokar flyttstädning hos oss för att du ska känna dig trygg med att du vet vad allt kostar innan städningen utförs.
  • Kvalitetsgaranti utan tidsgräns – Kvalitet är viktigt för oss och nöjda kunder  är beviset på att vi gör ett bra jobb. Skulle du eller den inflyttande vara missnöjd med flyttstädningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar det.
  • Ansvarsförsäkring – Vi har självklart ansvarsförsäkring och du kan känna dig trygg med att överlåta städningen till oss.

Här hittar du svar på vanliga frågor om flyttstäd

Behöver du även flytthjälp? Flyttfirma med fast pris!

Vi kan ta hand om allt kring din flytt! När du bokar flyttstädning, fyll i att du även vill ha offert på flytthjälp så ordnar vi det! Även för flytthjälp erbjuder vi fast pris vilket väldigt få flyttfirmor gör. Du kan läsa mer om flytthjälp här

Vi kan hjälpa till med packning, montering och magasinering, skriv om du är intresserad av det så tar vi med det i beräkningen. Slipp allt krångel och jobb och låt NOX ta hand om både flyttstädning och flytthjälp så att du kan fokusera på ditt nya boende istället.

RECENSIONER

Vad säger våra kunder?

Nöjda kunder är viktigast av allt, läs våra recensioner och se vad våra kunder tycker om oss.

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

Hur fungerar det?

Så här fungerar det när du bokar en flyttstädning hos NOX

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret för att boka en städning eller få en offert. Pris syns längst ner i formuläret efter att du fyllt i några faktorer. Du får ett mail med bokningsbekräftelse och information om vad du behöver tänka på. Väljer du kontakta oss så får du ett mail med mer info om tjänster och vi kontaktar dig för bokning.

NYCKLAR

NYCKLAR

Du kan släppa in oss i bostaden eller så kan vi hämta och lämna nyckeln hos din mäklare om det passar dig bättre.

BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail ca 2 dagar efter städningen. Vi ansöker om RUT-avdrag åt dig så det är inget du behöver tänka på. Du får faktura efter RUT-avdrag.

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi städar gärna över 2 dagar om det är möjligt, ibland är det mycket att göra och då kan det behövas extra tid. Det är bra om det finns möjlighet att städa under två dagar för att säkerställa att allt är klart i tid då vissa dagar är mer fullbokade än andra. Vi har kvalitetsgaranti och kommer alltid tillbaka om du eller den inflyttande inte skulle vara nöjda med städningen.

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK