Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
JOBBA HOS OSS

Söker du jobb som städare i Uppsala?

Bra! NOX är ett företag i framkant som ständigt strävar efter att växa och utvecklas. Vi söker städpersonal som kan jobba med återkommande hemstädning hos privatpersoner, vi söker även kontorsstädare och företagsstädare samt flyttstädare!

Här kan du jobba heltid som städare i Uppsala

Vi på NOX vill att du ska ska kunna jobba heltid med städning hos oss och vi erbjuder tillsvidareanställning på 100%. Vi önskar att du är flexibel och kan arbeta med olika typer av städning. Vi söker främst dig med erfarenhet av städning och ser helst att du har körkort. Då NOX hela tiden växer så tar vi kontinuerligt in nya medarbetare.

Vad har en lokalvårdare eller städare i lön?

På NOX strävar vi efter att erbjuda våra medarbetare en konkurrenskraftiga löner och möjligheten till heltidsanställning. Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, är du välkommen att skicka in ditt CV till oss idag.

Are you looking for a full time job as a cleaner in Uppsala?

We’re continuously seeking new team members to join our cleaning crew in Uppsala. At NOX, we’re able to provide a full-time cleaning position in Uppsala. It’s uncommon for cleaning companies to offer full-time employment, but it’s crucial for us that you can work full-time with us, eliminating the need for a second job. Send in your application today, and we’ll get in touch with you as soon as possible.
John & Zsuzsanna

John & Zsuzsanna

Arbetsledare

” Att lära ut och se medarbetare utvecklas är extremt givande!

"Våra arbetsledare är som limmet som håller ihop NOX, utan dem skulle vi aldrig klara oss!"

Hej! Vi heter Zsuzsanna och John och tillsammans med vår kollega Olga arbetsleder vi våra tre segment, Hemstäd, Engångstjänster och Företag. Vi ansvarar för utbildning och kvalitetssäkring av våra tjänster. Det är extremt givande att få utbilda både nya och gamla kollegor och se dem utvecklas! Vi ser en stolthet i att kunna erbjuda kvalitativa tjänster till våra kunder och samtidigt bra och trygga anställningar för våra medarbetare. Här har alla möjlighet att jobba heltid, vilket är ovanligt i branschen.

Cajsa

Cajsa

Kundtjänst

” Jag tycker om att lösa problem och se till att alla parter blir nöjda med lösningen!

"Cajsa är en riktig glädjespridare som vi alla kollegor uppskattar väldigt mycket! Cajsa är lösningsorienterad och har alltid bra idéer!"

Hej, jag heter Cajsa och ansvarar för våra företagskunder och tar hand om alla ärenden som gäller dem. Både befintliga och nya företagskunder. Jag ansvarar också för skadeärenden, både för företag och för privatkunder. Jag säljer också hemstädning och tar hand om ekonomiärenden och fakturering. Jag tycker mycket om att lösa olika typer av problem och hitta den bästa lösningen. Det kan jag göra på många olika sätt inom mina ansvarsområden.

Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Hitta hit

Vårt kontor ligger på Salagatan 23 i Uppsala, intill Kvarnen och mitt emot UKK. Kom förbi på en kaffe!

 

Städare lön Uppsala?

arrow

Lokalvårdare lön Uppsala?

arrow

Lediga städjobb Uppsala?

arrow

Lokalvårdare jobb Uppsala?

arrow

Städ jobb Uppsala?

arrow

Cleaning job Uppsala

arrow