Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flyttstädning i Stockholm

Flyttstäd i hela Stockholm!

Vill du att din flytt ska bli så enkel som möjligt? Bra. Då ordnar vi städningen och ser till att den nyinflyttade blir nöjd så du slipper tänka på det. Vi har kvalitetsgaranti och kommer självklart tillbaka om du eller den inflyttande inte skulle vara nöjd med städningen. Vi kontaktar den inflyttande och informerar om att vi ansvarar för städningen och vi lämnar våra kontaktuppgifter till dem. God service och bra kvalitet är viktigt för oss och vi får många av våra kunder via rekommendation  från någon som anlitat oss tidigare eller från en mäklare eller hyresvärd. Vi städar efter Mäklarsamfundets rekommendationer och allt ingår, även fönsterputsning.

  • Fast pris på både flyttstäd & Flytthjälp
  • Kvalitetsgaranti
  • Ansvarsförsäkring

Svar på vanliga frågor om flyttstädning hittar du här

Behöver du även Flytthjälp?

Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Erfaren personal och ansvarsförsäkring är en trygghet för dig som kund. Vi fraktar dina grejer säkert till din nya bostad och du kan hoppa direkt till flyttpizzan istället.

Svar på vanliga frågor om flyttstädning hittar du här

Hur fungerar en flyttstädning?

Släpp tankarna på flyttstädning och fokusera på ditt nya hem istället! Vi sköter all kontakt med den inflyttande i bostaden och ser till att de blir nöjda. Enkel bokning, smidigt utförande och stor trygghet med kvalitetsgaranti.

BOKNING

BOKNING

Enkel bokning via formuläret. Fyll i alla uppgifter och tryck på skicka!

Fyll i formuläret

Vi kontaktar dig via mail eller telefon

Du får en bokningsbekräftelse

NYCKLAR

NYCKLAR

Det finns olika alternativ för nyckelhanteringen beroende på var du bor och vilken typ av bostad du har.

Du kan lämna nyckel på vårt kontor

Vi kan hämta din nyckel hos din mäklarfirma

Du kan släppa in oss i bostaden eller möta oss

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du eller köparen av bostaden skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Fakturan skickas via mail ca 2 dagar efter din flyttstädning har utförts. Vi kan posta fakturan om du inte har en mailadress, då behöver vi din nya adress.

Faktura via mail

10 dagars betaltid

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder?

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK