Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Företagsstäd

Städning av företagslokaler och Hotell

Vi på NOX har erfarenhet av städning av större företagslokaler såsom behandlingshem, seniorboenden, förskolor, skolor, butikslokaler och hotell. Vi utför både städning vid ett enskilt tillfälle, kanske för ett event i en nyöppnad butikslokal eller byggstädning inför inflyttning eller öppning. Vi gör även kontinuerlig städning av olika typer av större företagslokaler och arbetar bland annat dagligen på både hotell och behandlingshem i och runt om Uppsala, Stockholm och Gävle.

Kontinuerlig städning av företagslokaler & Hotell

Kontakta oss på 018 – 60 48 00 eller info@noxab.se om ni är intresserade av en offert för kontinuerlig städning av lokaler eller hotellstädning. Berätta hur stort det är, hur ofta ni har tänkt er och vad det är för typ av verksamhet. Vi kommer ut och tittar på lokalerna tillsammans och går igenom vad som ska göras.

Behöver ni byggstädning eller slutstädning inför inflyttning?

Vi städar nyproducerade och nyrenoverade bostadshus, villor och butikslokaler. Vi kan både vara med under byggets gång för grovstädning för att underlätta byggnadsarbetet och göra den sista slutstädningen inför inflyttningen. Kontakta oss för offert på städning till ditt projekt.

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK