Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning & Lokalvård i Stockholm

Ett rent och snyggt kontor är viktigt för att personalen ska trivas och göra ett bra jobb! Och det är minst lika viktigt för kunder och besökare för att göra ett bra intryck. Bakterier sprids lätt i allmänna ytor där flera personer rör sig dagligen och desinfektion och noggrann rengöring är viktigt. Vi gör ett besök av era lokaler och går tillsammans med er igenom ert behov av städning. Vi gör upp en plan och ett tidsschema som passar er.

Tryggt och enkelt att testa NOX

Vi gör upp en planering för städningen utifrån era behov och har tät uppföljning med er första månaden så att allt ska kännas perfekt innan ni beslutar slutgiltigt om hur och när vi ska ska städa. Det viktigaste för oss är att ni är nöjda och att allt känns bra för er.

Storstädning & fönsterputs i era företagslokaler

Boka gärna in oss på storstädning med fönsterputsning i alla fall två gånger om året, då håller sig lokalerna rena och fräscha längre.

Vi tar även större företagsstädningar

Vi städar även hotell, förskolor, skolor och behandlingshem bland annat och kan ta större städuppdrag, fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Hur fungerar vår kontorsstäd?

BOKNING

BOKNING

Skicka in ett formulär så kontaktar vi er och bokar in ett besök.

  • Vi kommer ut på på besök
  • Vi ger förslag och gör sen en arbetsbeskrivning tillsammans
  • Vi städar första månaden utan bindningstid
BETALNING

BETALNING

Ni får faktura via mail eller post varje månad.

  • 30 dagars betaltid
NYCKLAR

NYCKLAR

Säker nyckelhantering. Vi kan städa innan eller efter arbetstid men även när ni är på plats om ni inte kan lämna ut en nyckel.

"PROVMÅNAD"

Första månaden städar vi utan bindningstid för att ni ska känna er trygga med att allting blir bra innan ni binder upp er i avtal. Vi välkomnar all feedback och hoppas att vi tillsammans kan komma fram till hur ni vill ha det.

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder?

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA