Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flyttstädning Sollentuna

Flyttstädning i Sollentuna!

Vi är en städfirma med lång erfarenhet av flyttstädning och har nöjda, återkommande kunder. God service och bra kvalitet är viktigt för oss och vi får många av våra kunder via rekommendation  från någon som anlitat oss tidigare eller från en mäklare eller hyresvärd. Vi städar efter Mäklarsamfundets rekommendationer och allt ingår, även fönsterputsning. Vi har marknadens bästa kvalitetsgaranti, helt utan tidsgräns.

  • Fast pris på både flyttstäd & flytthjälp
  • Kvalitetsgaranti
  • Ansvarsförsäkring

Svar på vanliga frågor om flyttstädning hittar du här

Behöver du även Flytthjälp?

Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Erfaren personal och ansvarsförsäkring är en trygghet för dig som kund. Vi fraktar dina grejer säkert till din nya bostad och du kan hoppa direkt till flyttpizzan istället.

REFERENSER

Vad säger våra kunder?

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK