Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Hemstädning

NOX, ditt hemstädföretag i Uppsala!

NOX grundades för tio år sedan och hjälper numera drygt 500 kunder i Uppsala att få mer tid i vardagen varje månad. Vi har vårt huvudkontor vid Vaksala torg, kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med! Nu finns vi även i Stockholm!

Varför anlita NOX för hemstädning?

Vi vill ge dig mer tid och ork i vardagen, enkelt och tryggt. Du får ett eget städteam, samma välbekanta ansikten som städar varje gång och som kan ditt hem och dina önskemål. Vi tar med oss allt material och den utrustning som behövs så att du inte behöver tänka mer på städning.

Glada medarbetare ger glada kunder, därför fokuserar vi på schyssta villkor och omtanke för vår personal. Självklart har vi även ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. Vi tror att det är några av anledningarna till att så många av våra kunder kommer in via rekommendation. Fyll i formuläret ovan så får du en offert och all information du behöver direkt på mailen!

Hemstäd som löneförmån

Är ditt företag intresserade av hemstädning som löneförmån? Kontakta oss så förklarar vi hur det fungerar eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vanliga frågor om hemstädning – Läs mer här

Hemstädning med NOX

Så här går hemstädning till!

Vi städar varje, varannan eller var 4:e vecka, hur mycket tid som behövs per tillfälle beror på hur stort du bor, hur många ni är, om ni har husdjur eller småbarn. Innan din första städning får du en uppskattad tidsåtgång och pris.

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret så får du en prislista och en ungefärlig tidsåtgång per kvm. Du får även en specifikation på vad som ingår i vår hemstädning.

  • Fyll i formuläret
  • All information kommer direkt via mail
  • Vi ringer dig för att hitta en passande återkommande tid!
NYCKLAR

NYCKLAR

Det bästa är om vi får en egen nyckel till dig, då behöver du inte vara hemma varje gång vi ska städa.

  • Lämna in din nyckel till oss innan städningen
  • Eller va hemma första städningen och träffa personalen och ge oss nyckeln då
  • Vi märker nyckeln med ett nummer
  • Nyckeln förvaras säkert
BETALNING

BETALNING

Vi har e-faktura som dyker upp i din Internetbank varje månad. Du kan också få faktura via mail eller post om det passar dig bättre. Vi föredrar digitala fakturor för miljöns skull!

  • Sök fram NOX AB i din Internetbank
  • Välj E-faktura
FÖRSTA STÄDNINGEN

FÖRSTA STÄDNINGEN

Första städningen är rabatterad för att du ska våga testa hemstädning innan du vet hur det fungerar. Vi bokar in ett abonnemang direkt och hittar en tid till dig fungerar framöver.

ABONNEMANGET

ABONNEMANGET

Du har ett eget team på 2 personer som kan ditt hem! Du har också en kontaktperson på kontoret. Vi städar hos dig på en bestämd veckodag varje, varannan eller var 4:e vecka. Du har ett tidsblock, antingen förmiddag 08.00-13.00 eller eftermiddag 11.00-17.00 och det betyder att vi inte kan komma innan det blocket har börjat eller lämna din bostad efter det blocket är slut.

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Om det är något du inte är nöjd med i städningen så hör du av dig till kundtjänst som bokar in extra tid för att vi ska komma tillbaka och rätta till det vi har missat. Vi välkomnar all feedback och vi bestämmer tillsammans med dig om tidsåtgången behöver justeras eller om det är vissa moment som vi ska fokusera extra på i städningen.

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

"Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet"

Hemstädning, Uppsala

” Väldigt nöjd med vår hemstädning. Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet. Det jag särskilt gillar är att de gör det lilla extra vid varje städning. Har varit kund i ett par år nu och kommer fortsätta vara det under en lång tid framöver.

- Samuel Sjöqvist
OFFERT/ BOKA PRIS/BOKNING

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK