Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i hemstädningen?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Tilläggstjänster vi erbjuder

arrow
Hemstädning

Välkommen till NOX – Din Partner för Hemstädning i Uppsala!

NOX grundades för tio år sedan och hjälper numera drygt 500 kunder med hemstädning i Uppsala och ger dem mer tid i vardagen varje månad. Vi har vårt huvudkontor vid Vaksala torg, kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med!

  • Eget Städteam: När du väljer NOX får du ett eget dedikerat städteam. Vi tror på fördelarna med att ha samma välkända ansikten som tar hand om ditt hem varje gång. Det skapar inte bara en personlig relation utan säkerställer också att städningen utförs enligt dina specifika önskemål.
  • Material och Utrustning: Glöm besväret med att tänka på städutrustning. Vi tar med oss allt material och den nödvändiga utrustningen för att göra ditt hem skinande rent. Du kan lita på att vi har allt täckt.
  • Glada Medarbetare, Glada Kunder: Vi värdesätter våra medarbetare och tror på att skapa en arbetsmiljö som främjar trivsel och välmående. Detta återspeglas i vårt engagemang för schyssta arbetsvillkor och omtanke om vår personal.
  • Ansvarsförsäkring och Kvalitetsgaranti: Din trygghet är vår prioritet. Vi är fullt försäkrade och erbjuder en kvalitetsgaranti för att säkerställa att du är nöjd med varje städning.
  • Rekommendationer: Många av våra kunder kommer till oss genom rekommendationer. Det är ett tydligt tecken på att vårt arbete och vårt engagemang uppskattas.

 

Hemstäd i Uppsala som Löneförmån:

För företag som är intresserade av att erbjuda hemstädning som en förmån till sina anställda, är NOX det självklara valet. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att skapa en bättre arbetsmiljö genom hemstädning.

 

Vanliga Frågor om Hemstädning i Uppsala:

Har du frågor om våra hemstädtjänster? Besök vår sida med vanliga frågor för mer information eller fyll i formuläret ovan så skickar vi en offert och all den information du behöver direkt till din e-postadress.

Låt NOX göra ditt hem rent och ditt liv enklare – fyll i formuläret och låt oss skapa en skräddarsydd lösning för dina behov.

Hemstädning med NOX

Så här går hemstädning i Uppsala till!

Vi städar varje, varannan eller var 4:e vecka, hur mycket tid som behövs per tillfälle beror på hur stort du bor, hur många ni är, om ni har husdjur eller småbarn. Innan din första städning får du en uppskattad tidsåtgång och pris.

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret så får du en prislista och en ungefärlig tidsåtgång per kvm. Du får även en specifikation på vad som ingår i vår hemstädning. Vi kontaktar dig för bokning

 

NYCKLAR

NYCKLAR

Det bästa är om vi får en egen nyckel till dig, då behöver du inte vara hemma varje gång vi ska städa. Om du vill kan du vara hemma och öppna.

 

BETALNING

BETALNING

Vi har e-faktura som dyker upp i din Internetbank varje månad. Du kan också få faktura via mail eller post om det passar dig bättre. Vi föredrar digitala fakturor för miljöns skull!

 

ABONNEMANGET

ABONNEMANGET

Du har ett eget team på 2 personer som kan ditt hem! Du har också en kontaktperson på kontoret. Vi städar hos dig på en bestämd veckodag varje, varannan eller var 4:e vecka. Du har ett tidsblock, antingen förmiddag 08.00-13.00 eller eftermiddag 11.00-17.00 och vi städar inom det blocket.

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Om det är något du inte är nöjd med i städningen så hör du av dig till kundtjänst som bokar in extra tid för att vi ska komma tillbaka och rätta till det vi har missat. Vi välkomnar all feedback och vi bestämmer tillsammans med dig om tidsåtgången behöver justeras eller om det är vissa moment som vi ska fokusera extra på i städningen.

Vanliga frågor om Hemstäd

Har ni med er städmaterial vid hemstädningen?

arrow

Får jag samma städare varje gång?

arrow

Vad kostar hemstädning i Uppsala?

arrow

Vad ingår i hemstädning?

arrow

Hur hittar jag den bästa hemstädningen i Uppsala?

arrow

Fått jag RUT-avdrag för hemstädning?

arrow

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

"Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet"

Hemstädning, Uppsala

” Väldigt nöjd med vår hemstädning. Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet. Det jag särskilt gillar är att de gör det lilla extra vid varje städning. Har varit kund i ett par år nu och kommer fortsätta vara det under en lång tid framöver.

- Samuel Sjöqvist
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA