Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i Hemstädningen?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Tilläggstjänster vi erbjuder

arrow
Hemstädning Stockholm

Vill du ha hemstädning i Stockholm?

Vill du ha mer tid över till annat? Du kanske har mycket på jobbet, vill ha mer tid med dina barn, tid att ägna till dina hobbies eller bara koppla av och ta det lugnt ibland. Du är säkert bra på att städa själv, men vi lovar dig att det blir stor skillnad när du låter ett proffs sköta städningen. Jobbar man som vi med hemstädning varje dag så blir man bra på det. Slipp dammtussarna i hörnen och det dåliga samvetet för att du aldrig städar badrummet. Anlita ett städproffs och släpp alla tankar på städning. Vi erbjuder hemstäd med hög kvalitet och trevliga medarbetare i och runtom Stockholm.

Varför anlita NOX för hemstäd?

Vi kvalitetsgaranti och ansvarsförsäkring vilket är tryggt för dig som kund. Vi bryr oss om våra anställda och det syns i det jobb de gör. Många av våra hemstädskunder kommer till oss efter en rekommendation från en vän.

Hos oss får du duktig och kunnig personal som tar hand om ditt hem på bästa sätt! Fyll i dina uppgifter nedan så får du en specifikation och prislista och vi kontaktar dig så snart som möjligt!

Hemstäd som löneförmån

Är ditt företag intresserade av hemstädning som löneförmån? Kontakta oss så förklarar vi hur det fungerar eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Hemstädning med NOX

Så här går hemstädning till!

Vi städar varje, varannan eller var 4:e vecka, hur mycket tid som behövs per tillfälle beror på hur stort du bor, hur många ni är, om ni har husdjur eller småbarn. Innan din första städning får du en uppskattad tidsåtgång och pris.

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret så får du en prislista och en ungefärlig tidsåtgång per kvm. Du får även en specifikation på vad som ingår i vår hemstädning.

  • Fyll i formuläret
  • All information kommer direkt via mail
  • Vi ringer dig för att hitta en passande tid!
NYCKLAR

NYCKLAR

Det bästa är om vi får en egen nyckel till dig, då behöver du inte vara hemma varje gång vi ska städa.

  • Var hemma första städningen och träffa din städerska
  • Ge nyckel till oss
  • Vi märker nyckeln med ett nummer
  • Nyckeln förvaras säkert
BETALNING

BETALNING

Vi har e-faktura som dyker upp i din Internetbank varje månad. Du kan också få faktura via mail eller post om det passar dig bättre. Vi föredrar digitala fakturor för miljöns skull!

  • Sök fram NOX AB i din Internetbank
  • Välj E-faktura
FÖRSTA STÄDNINGEN

FÖRSTA STÄDNINGEN

Första städningen är rabatterad för att du ska våga testa hemstädning innan du vet hur det fungerar. Vi bokar in ett abonnemang direkt och hittar en tid till dig fungerar framöver. Uppsägningstiden är 1 vecka.

ABONNEMANGET

ABONNEMANGET

Du har alltid samma städare, ifall din städare är sjuk en dag så kontaktar vi dig. Du har också en kontaktperson på kontoret. Vi städar hos dig på en bestämd veckodag varje, varannan eller var 4:e vecka.

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Om det är något du inte är nöjd med i städningen så hör du av dig till kundtjänst som bokar in extra tid för att vi ska komma tillbaka och rätta till det vi har missat. Vi välkomnar all feedback och vi bestämmer tillsammans med dig om tidsåtgången behöver justeras eller om det är vissa moment som vi ska fokusera extra på i städningen.

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

"Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet"

Hemstädning, Uppsala

” Väldigt nöjd med vår hemstädning. Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet. Det jag särskilt gillar är att de gör det lilla extra vid varje städning. Har varit kund i ett par år nu och kommer fortsätta vara det under en lång tid framöver.

- Samuel Sjöqvist

Vanliga frågor om Hemstäd

Behöver jag ha städmaterial hemma?

arrow

Får jag samma personal varje gång?

arrow

Får jag RUT-avdrag för hemstädning?

arrow

Vad kostar hemstädning?

arrow
Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA