fbpx
OM OSS

OM NOX

När vi ska beskriva oss själva måste vi börja med att prata om dig. Vår affärsidé bygger på tron att du besitter en oändlig potential, precis som alla människor. Vi vet samtidigt att du har för lite tid för att ta vara på den. Vi jobbar med städning, så enkelt är det. Samtidigt gör vi något så unikt som att skapa tid. Vi vill förstå dig och din vardag för att hitta hur vi på bästa sätt kan bidra till en effektiv, inspirerande och trygg miljö, i hemmet eller på jobbet. Vi städar och organiserar, fräschar upp och optimerar så att du kan använda din tid till det som är viktigast för dig. När du tänker på NOX ska du inte tänka på städning utan på den där picknicken med familjen du hann med i tisdags, löprundan du hade energi till imorse och projektet du hade fokus till att avsluta på jobbet idag. Det är NOX.

KONTAKTUPPGIFTER

Hör av dig till oss!

Vårt huvudkontor hittar du på Salagatan 23 i Uppsala, precis intill Vaksala torg och Uppsala Konsert & Kongress. Här får du gärna titta förbi!

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Torsdag 8.00 – 17.00, Lunchstängt 12.000 – 13.00
Fredagar 8.00 – 16.00, Lunchstängt 12.00 – 13.30

Telefontider:

Måndag – Fredag: 10.00 – 16.00

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder om oss?

Våra kunder är vår viktigaste resurs! Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till andra!

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

JOBBA HOS OSS

Vi söker alltid duktiga och motiverade medarbetare!

Integritetspolicy -

Integritet & säkerhet är viktigt för oss

BOKA PRIS/BOKNING

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK