OM OSS

Vår historia

NOX grundades för 10 år sedan av tre 20-åriga killar som ville testa att driva företag. Målsättningen var från början mest bara att lära sig mer om företagande. Men det gick bättre än vad de hade trott var möjligt. Från några få anställda 2010 har NOX blivit störst i Uppsala inom flyttstädning, utökat till tre till städer och har idag ca 60 medarbetare. Målet att lära sig mer om företagande kan man verkligen säga att de har uppnått och det fina är att man aldrig kan sluta lära sig.

NOX har alltid genomsyrats att en stark drivkraft att komma framåt, hitta nya lösningar och att testa att göra saker på ett nytt sätt. Vi vill inte bara vara en städfirma, vi vill vara en inspiration för våra kunder och medarbetare att ta vara på sin fulla potential. Vi vill att våra kunder ska använda den tid de får över när vi sköter städningen till att nå sina egna mål och drömmar. Lägga tid på det som är viktigt för dem. Hitta det just du brinner för.

Vi vill att våra medarbetare ska hitta det de är bra på och tycker är roligt och ge dem möjligheten att utvecklas inom det. Därför förändras arbetsrollerna inom NOX ofta utifrån vad som passar individen bäst. Vi rekryterar gärna internt och låter till exempel dem som är duktiga på att både städa och lära ut bli arbetsledare och sköta utbildningen för ny personal.

När du tänker på NOX ska du inte tänka på städning utan på den där picknicken med familjen du hann med i tisdags, löprundan du hade energi till imorse och projektet du hade fokus till att avsluta på jobbet idag. Det är NOX

KONTAKTUPPGIFTER

Hör av dig till oss!

Vårt huvudkontor hittar du på Salagatan 23 i Uppsala, precis intill Vaksala torg och Uppsala Konsert & Kongress. Här får du gärna titta förbi!

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Torsdag 8.00 – 17.00, Lunchstängt 12.000 – 13.00
Fredagar 8.00 – 16.00, Lunchstängt 12.00 – 13.30

Telefontider:

Måndag – Fredag: 10.00 – 16.00

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder om oss?

Våra kunder är vår viktigaste resurs! Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till andra!

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

JOBBA HOS OSS

Vi söker alltid duktiga och motiverade medarbetare!

Integritetspolicy -

Integritet & säkerhet är viktigt för oss

NOX Samarbetspartners

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA