Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Städning av förskola

Städning av förskola

Vi kan städning av förskolor! Vi städar på förskolor i Uppsala, Stockholm och Gävle och har nöjda kunder som uppskattar vår flexibilitet, organisation och planering. Vi vill att ni ska känna att ni kan lita på att det alltid är rent och fint på er förskola och att städplaneringen sköts effektivt och utifrån era behov. Vi gör tillsammans med er upp ett schema för vad som ska städas och hur ofta för bästa möjliga resultat till bästa möjliga pris.

Kommunikation är viktigt!

Allt ska fungera och flyta på utan krångel, därför vill vi gärna ha en dialog med er om hur vi lägger upp städningen på bästa sätt. Vi har stor erfarenhet av städning av förskolor och hur vi ska lägga upp städningen för att det ska fungera optimalt. Det viktigaste är att ni är nöjda med städningen och kommunikationen med oss och därför tycker vi att det är så viktigt att vi görr upp en plan tillsammans.

Behöver ni städning på er förskola?

Fyll då i vårt formulär nedan så kontaktar vi er så snart vi kan och bokar ett möte för att se era lokaler. Ni kan självklart också ringa oss på 018 – 60 48 00 eller maila på info@noxab.se.

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK