Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Kontorsstädning

Kontorsstädning i Uppsala, Stockholm & Gävle

Vi är experter på kontorsstädning! Idag städar vi på många olika typer av kontor och har haft många av våra kunder under lång tid. Vi fokuserar på hög kvalitet och vill ge er en inspirerande och motiverande arbetsplats. Är det ordning och reda runt om dig så fokuserar du bättre på arbetet. Det är viktigt för oss att ni är nöjda med kontorsstädningen och vi vill leva upp till era förväntningar. Vi låter er därför testa första månaden utan bindningstid. Efter en månad skriver vi avtal för städningen men vi vill först att ni ska ha förtroende för att vi gör ett bra jobb. Denna första månad vill vi ha mycket feedback så att vi kan skapa en tjänst som fungerar för er.

Leverans av kontorsmaterial och förbrukningsvaror

Vi kan leverera alla olika typer av förbrukningsvaror eller kontorsmaterial till ert kontor. Vi ser efter och fyller på när toapapper och pappershanddukar tar slut. Vi kan även leverera fruktkorgar med mera, allt som kan behövas på ett kontor! Fyll i kontaktformuläret nedan så bokar vi en tid för att kolla på kontoret tillsammans.

Så här går det till

BOKNING

BOKNING

Skicka in ett formulär så kontaktar vi er och bokar in ett besök.

  • Vi kollar på kontoret
  • Vi gör en arbetsbeskrivning tillsammans
  • Vi städar första månaden utan bindningstid
BETALNING

BETALNING

Ni får faktura via mail eller post varje månad.

  • 30 dagars betaltid
NYCKLAR

NYCKLAR

Säker nyckelhantering. Vi kan städa innan eller efter arbetstid men även när ni är på plats om ni inte kan lämna ut en nyckel.

"PROVMÅNAD"

Första månaden städar vi utan bindningstid för att ni ska känna er trygga med att allting blir bra innan ni binder upp er i avtal. Vi välkomnar all feedback och hoppas att vi tillsammans kan komma fram till hur ni vill ha det.

VÅRA KUNDER

Vad säger våra kunder?

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA