Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Hur fungerar flyttstädning?

OFFERT & BOKNING

OFFERT & BOKNING

Fyll i formuläret och få fast pris direkt. Välj “kontakta mig” för offert eller “boka” för att göra en bokning.

NYCKLAR

NYCKLAR

Nycklar lämnas och hämtas på vårt kontor på Salagatan 23 i Uppsala.

KOMPLETT FLYTTSTÄD MED KVALITETSGARANTI

KOMPLETT FLYTTSTÄD MED KVALITETSGARANTI

Med vår tjänst får du marknadens bästa kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning. Läs mer.

 

BETALNING

BETALNING

Du får faktura via mail eller post några dagar efter städningen är utförd.

Vad ingår i Flyttstädningen? - Checklista

Alla rum

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Kök

arrow

Balkong

arrow
Flyttstädning Uppsala

NOX Flyttstädning med kvalitetsgaranti

NOX har lång erfarenhet av flyttstädning och gör över 200 flyttstädningar varje månad. Vi är också en av de mest rekommenderade städfirmorna och samarbetar bland annat med många hyresvärdar och mäklarfirmor. Vi vet vad som krävs för att både du som kund, den som flyttar in och eventuella besiktningsmän ska bli nöjda med städningen. Vi har även kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning vilket betyder att du inte måste ringa så fort du flyttat in ifall det är så att du inte är nöjd med städningen. Vi vill att du och den inflyttande ska bli nöjda och därför kommer tillbaka och rättar till om något skulle vara missat även om ni ringer efter två veckor.

Hög kvalitet och fast pris på flyttstädningen

Du får ett fast pris direkt vid bokningen så att du kan vara trygg och veta vad städningen kommer att kosta. Vi håller hög kvalitet och utbildar vår personal regelbundet. Skulle du ändå inte vara nöjd så har vi kvalitetsgaranti.

Vad ingår i en flyttstäd?

Vi rengör allt som behövs vid en flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att frosta av och stänga av kyl och frys, dra fram eventuella stora möbler och lyfta av fronten till badkaret. Se specifikation per rum ovan.

Behöver du även flytthjälp?

Vi kan hjälpa dig med hela flytten! När du bokar flyttstäd kan du fylla i att du vill ha offert på flytthjälp också.

Frågor & svar om flyttstäd

Vad är priset för en flyttstädning?

arrow

Vad ingår i en flyttstäd?

arrow

Hur gör jag med nycklar inför flyttstädningen?

arrow

Har ni ansvarsförsäkring om något händer under städningen?

arrow

Vad händer om jag vill avboka eller omboka flyttstädningen?

arrow

Ingår städmaterial vid flyttstäd?

arrow

Får jag RUT-avdrag på min flyttstädning?

arrow

Vad innebär kvalitetsgarantin eller städgarantin?

arrow

Flyttstäd med bra recensioner?

arrow

Vad säger våra kunder?

Uppsala är vår hemstad och här har vi funnits i 10 år. Under denna långa tid har vi fått äran att städa många hem i Uppsala, både vid flytten, storstädningar och kontinuerlig hemstädning. Vi städar hos privatpersoner och företag i och runt om Uppsala och vårt främsta mål är att våra kunder ska vara nöjda med oss och med städningen. Här är några recensioner vi fått från våra kunder i Uppsala.

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA