Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Flyttstädning i Uppsala

Flyttstädning i Uppsala

NOX har lång erfarenhet av flyttstädning i Uppsala och gör över 200 flyttstädningar varje månad. Vi är också Uppsalas mest rekommenderade städfirma och samarbetar bland annat med Uppsalahem sedan många år tillbaka och även flera av stadens mäklarfirmor. Vi vet vad som krävs för att både du som kund, den som flyttar in och eventuella besiktningsmän ska bli nöjda med städningen. Vi har även kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning vilket betyder att du inte måste ringa så fort du flyttat in ifall det är så att du inte är nöjd med städningen. Vi vill att du och den inflyttande ska bli nöjda och därför kommer tillbaka och rättar till om något skulle vara missat även om ni ringer efter två veckor.

Vi gör även flyttstädning i Knivsta och områden kring Uppsala.

Hög kvalitet och fast pris på flyttstädningen

Du får ett fast pris direkt vid bokningen så att du kan vara trygg och veta vad städningen kommer att kosta. Vi håller hög kvalitet och utbildar vår personal regelbundet. Skulle du ändå inte vara nöjd så har vi kvalitetsgaranti.

Vad ingår i flyttstädningen?

Vi rengör allt som behövs vid en flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att frosta av och stänga av kyl och frys, dra fram eventuella stora möbler och lyfta av fronten till badkaret. För en full specifikation fyll i formuläret nedan. Svar på vanliga frågor om flyttstädning hittar du här

Behöver du även flytthjälp?

Vi kan hjälpa dig med hela flytten! När du bokar flyttstäd kan du fylla i att du vill ha offert på flytthjälp också. Eller så fyller du i ett nytt formulär för flytthjälp.

Vad säger våra kunder i Uppsala?

Uppsala är vår hemstad och här har vi funnits i 10 år. Under denna långa tid har vi fått äran att städa många hem i Uppsala, både vid flytten, storstädningar och kontinuerlig hemstädning. Vi städar hos privatpersoner och företag i och runt om Uppsala och vårt främsta mål är att våra kunder ska vara nöjda med oss och med städningen. Här är några recensioner vi fått från våra kunder i Uppsala.

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren
OFFERT/ BOKA PRIS/BOKNING

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK