Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Fastighetsbyrån Solna/Sundbyberg

Flyttstädning i samarbete med Fastighetsbyrån Solna & Sundbyberg

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och städar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Fönsterputsning ingår såklart. Vi har kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning vilket betyder att vi alltid kommer tillbaka om du eller den inflyttande i bostaden skulle vara missnöjd med något. Nöjda kunder och god service ser vi som det viktigaste för att lyckas i städbranschen och vi vill alltid veta vad våra kunder tycker. Läs mer om fina ord vi fått från kunder tidigare längre ner på sidan. Vi har självklart ansvarsförsäkring. Vi ansöker om Rut-avdraget åt dig.

Visningsstädning

Första intrycket är viktigt! Investera i en visningsstädning och höj priset på din bostad. Vi gör en mycket genomgående städning inför visning där även fönsterputsning ingår. Du kan boka utan fönsterputsning om du inte tycker det behövs, kontakta oss i så fall. Vår visningsstädning är lika omfattande som en flyttstädning och vi dammar av möbler och torkar alla fria ytor. Vi gör rent i ugnen så att spekulanterna även ska kunna kolla in där utan att ni behöver skämmas. Fast pris vid bokning, använd formuläret ovan.

Flytthjälp

Behöver du hjälp med hela flytten? Då ordnar vi det! Fyll i formuläret för att få offert på flytthjälp. Bokar du även flyttstäd kan du skriva att du är intresserad av flytthjälp också så svarar vi dig med ett fast pris på flytthjälpen också. Erfaren personal som flyttar dina grejer säkert från A till B.

REFERENSER FRÅN KUNDER

Vad säger våra kunder om oss?

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK