Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Så här går det till

BOKA

BOKA

Fyll i vårt formulär för att boka din städning. Du får ett fast pris direkt i formuläret innan du trycker på skicka. När su skickat formuläret till oss får du en bokningsbekräftelse och all information.

NYCKLAR

NYCKLAR

Du lämnar nycklar på vårt kontor på Salagatan 23 i Uppsala (Intill Vaksalatorg, UKK och Kvarnen) Vi har en nyckelbox där du kan lämna även om vi har stängt.

BESIKTNING?

BESIKTNING?

Vi följer din hyresvärds checklista och vet vad som krävs för att städningen ska bli godkänd. Om den inflyttande i bostaden mot förmodan skulle bli missnöjd så kommer vi tillbaka och ordnar det. Vi sköter detta tillsammans med den inflyttande och Ultuna Studentbostäder i så fall.

BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail några dagar efter att städningen är genomförd. Det är 10 dagars betaltid på städningen. Du får faktura efter Rut-avdrag då vi ansöker om Rut-avdrag åt dig. På skatteverkets hemsida kan du läsa mer om ifall du är berättigad till Rut-avdrag eller inte.

Recensioner

Vad säger våra kunder om oss?

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Kan varmt rekommendera NOX!"

Flyttstädning, Stockholm

” Jag har anlitat NOX för flyttstädning vid två olika tillfällen och har varit supernöjd båda gångerna. Prisvärt, mycket bra resultat, samt väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst och personal. Kan varmt rekommendera NOX!

- Isabell Hansen

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad