Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i en flyttstädning?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum

arrow

Balkong

arrow

Hur fungerar en flyttstädning?

BOKA

BOKA

Fyll i uppgifterna och skicka in bokningen

Vi kontaktar dig via mail eller telefon

Du får en bokningsbekräftelse

MÖT UPP/ LÄMNA NYCKLAR

MÖT UPP/ LÄMNA NYCKLAR

Möt upp oss i bostaden mellan 8-9 på morgonen dagen då vi ska städa. Eller lämna nyckeln till din mäklare så hämtar vi den där, vi måste då veta var och när vi kan hämta den

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du eller köparen av bostaden skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Du får faktura på angiven mailadress ca 2 dagar efter utförd städning. Det är 10 dagars betaltid.

Flyttstädning Gävle

Flyttstädning i Gävle – Kvalitet till Ett Fast Pris!

När det kommer till flyttstädning i Gävle strävar vi efter att erbjuda en service som överträffar standarden. Vi tar oss an uppdraget med noggrannhet och professionalism för att säkerställa att varje yta i ditt hem lämnas skinande ren. Vår målsättning är att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar, vilket vi åstadkommer genom att följa noggrant utarbetade riktlinjer och erbjuda en garanti utan tidsbegränsning på vår städning.

Genom våra långvariga samarbeten med mäklarfirmor och hyresvärdar i Gävle har vi utvecklat en djup förståelse för vad som krävs för att tillfredsställa både dig som kund och andra involverade parter såsom nya hyresgäster eller eventuella besiktningsmän. Vi strävar efter att vara tillgängliga även efter att städningen är genomförd för att korrigera eventuella missar och säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Vår erfarna personal har utfört ett stort antal flyttstädningar i Gävle och dess omgivningar, vilket ger dem den exakta kunskapen som krävs för att utföra arbetet effektivt och noggrant.

När du bokar en flyttstädning hos oss gör vi processen så enkel som möjligt för dig. Du får omedelbart ett fast pris för den heltäckande flyttstädningen och vi tar hand om allt pappersarbete för RUT-avdraget. Vi hanterar även nycklar i samarbete med din hyresvärd eller mäklarfirma för att säkerställa en smidig process för alla parter. Vårt fokus ligger på att garantera att både du och andra inblandade parter blir nöjda med resultatet, och vi håller gärna kontakten med dem så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt.

För mer information om vår flyttstädning i Gävle och för att boka din städning till ett fast pris, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din bokning. Eftersom många flyttar samtidigt, särskilt i månadsskiftet, rekommenderar vi att du bokar din flyttstädning i god tid för att säkerställa tillgänglighet.

Behöver du även hjälp med själva flytten? Inga problem! Vi kan även ordna flytthjälp åt dig. Fyll i formuläret nedan för en offert och låt oss underlätta hela din flyttprocess.

Recensioner på vår flyttstäd

"Mycket nöjd med flyttstädningen!"

Flyttstädning, Uppsala

” NOX städade min villa när jag flyttade ifrån Uppsala och jag blev mycket nöjd med städningen och det blev även köparen av villan. De gick igenom städningen noggrant och hade inga anmärkningar alls. Arbetsledaren som jag träffade på plats var väldigt trevlig dessutom.

- Ulf Wennström

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

Vanliga frågor om flyttstäd i Gävle

Flyttstäd Gävle pris?

arrow

Flyttstädning Gävle recension

arrow

Flyttstädning Gävle Dödsbo

arrow

Flyttstädning Gävle omdöme

arrow

Flyttstäd med garanti Gävle

arrow

Flyttstädning Gävle helg

arrow

Letar du efter städhjälp i Gävle?

arrow
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK