Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i en flyttstädning?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum

arrow

Balkong

arrow

Hur fungerar en flyttstädning?

BOKA

BOKA

Fyll i uppgifterna och skicka in bokningen

Vi kontaktar dig via mail eller telefon

Du får en bokningsbekräftelse

MÖT UPP/ LÄMNA NYCKLAR

MÖT UPP/ LÄMNA NYCKLAR

Möt upp oss i bostaden mellan 8-9 på morgonen dagen då vi ska städa. Eller lämna nyckeln till din mäklare så hämtar vi den där, vi måste då veta var och när vi kan hämta den

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Vi städar med största noggrannhet och omtanke. Om du eller köparen av bostaden skulle vara missnöjd med något i städningen så kommer vi självklart tillbaka och rättar till det!

BETALNING

BETALNING

Du får faktura på angiven mailadress ca 2 dagar efter utförd städning. Det är 10 dagars betaltid.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning i Stockholm – Kvalitet till Ett Fast Pris!

När det gäller flyttstädning i Stockholm strävar vi efter att erbjuda mer än bara en standardtjänst. Vi följer noggrant Mäklarsamfundets rekommendationer och går så långt som att lämna en garanti utan tidsbegränsning på vår städning. Vår övergripande målsättning är att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar. Vår ambition är att du ska bli så nöjd att du rekommenderar oss vidare till dina vänner och bekanta. Vi tror att det är denna filosofi som gjort oss till en rekommenderad och flitigt anlitad städfirma i Stockholm.

Vi har etablerat långvariga samarbeten med mäklarfirmor och hyresvärdar. Genom dessa partnerskap har vi utvecklat en djup förståelse för vad som krävs för att tillfredsställa både våra kunder, de som flyttar in och eventuella besiktningsmän. Med en kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning strävar vi efter att säkerställa att varje aspekt av städningen är uppfylld. Vårt mål är att vara tillgängliga även flera veckor efter städningen för att rätta till eventuella missar.

Vår erfarna personal genomför även flyttstädningar i områden kring Stockholm. Med många genomförda flyttstädningar i bagaget har vårt team den exakta kunskapen som krävs för att lämna varje bostad skinande ren.

Hur går en flyttstädning i Stockholm till hos NOX?

Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för dig. Vid bokning får du omedelbart ett fast pris för en heltäckande flyttstädning. Vi tar hand om pappersarbetet för RUT-avdraget och har en smidig hantering av nycklar i samarbete med din hyresvärd eller mäklarfirma. Vårt fokus ligger på att garantera att både hyresvärden och den inflyttande blir nöjda med resultatet. Vi håller gärna kontakten med dem så att du kan fokusera på ditt nya boende. Vanliga frågor om flyttstädning besvaras här.

Fyll i formuläret för mer information om flyttstäd i Stockholm.

Boka din flyttstädning i Stockholm till ett fast pris genom formuläret ovan. Du kan även ange dina kontaktuppgifter så skickar vi över en prislista och specifikation. Vi kommer att kontakta dig för att säkra upp din bokning. Tänk på att många flyttar samtidigt i månadsskiftet, så det är bra att vara i god tid när du bokar din flyttstädning.

Behöver du även Flytthjälp?

Vi kan ordna det också! Fyll i formuläret för en offert på flytthjälp, och låt oss underlätta hela din flyttprocess.

Recensioner på vår flyttstäd

"Mycket nöjd med flyttstädningen!"

Flyttstädning, Uppsala

” NOX städade min villa när jag flyttade ifrån Uppsala och jag blev mycket nöjd med städningen och det blev även köparen av villan. De gick igenom städningen noggrant och hade inga anmärkningar alls. Arbetsledaren som jag träffade på plats var väldigt trevlig dessutom.

- Ulf Wennström

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

Vanliga frågor om flyttstäd i Stockholm

Flyttstäd Stockholm pris?

arrow

Flyttstädning Stockholm recensioner

arrow

Flyttstädning Stockholm Dödsbo

arrow

Flyttstädning partner Stockholm

arrow

Flyttstädning med garanti i Stockholm

arrow

Flyttstädning Stockholm helg

arrow

Flyttstäd Stockholm bäst i test

arrow

arrow
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA