Kontorsstädning och företagsstäd i Uppsala 

Stora eller små kontor eller företagslokaler spelar ingen roll. Med stor omsorg och mycket glädje kan vi på NOX städa alla möjliga arbetsplatser i Uppsala. Vi gör företagsstäd och kontorsstäd hos många företag i Uppsala och har fått goda recensioner. Våra företagskunder anlitar oss för allt från vanlig kontosstäd till butiksstädning, hotellstädning och städning av förkolor. Vårt arbete kommer inte bara att höja trivseln utan också öka effektiviteten och välkomnandet vid eventuella kundbesök hos ditt företag.

Vi kan även erbjuda vaktmästarstjänst samt leverans av förbrukningsmaterial till våra förtagskunder. Utöver kontinuerlig kontorsstädning erbjuder vi även storstädning och fönsterputsning vilket kan behövas någon gång per säsong.  

Vi kommer självklart ut på plats för att titta på lokalerna för att tillsammans er gå igenom ert städbehov och därefter skräddarsyr vi en tjänst efter era önskemål. Ni har även möjlighet att prova på vår tjänst en månad helt utan att binda upp er till något. Boka ett möte med oss så kommer vi ut och kollar på er lokal.

Vill du bara ha mer information? 

Fyll i formuläret nedan så får du en specifikation på vad som normalt ingår i vår kontorsstädning, vi anpassar sedan specifikationen efter era behov. Fyll i uppgifterna så hör vi av oss så snart vi kan! 
E-postadress
Telefonnummer
Skicka