Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Hur fungerar hemstädningen?

BOKNING

BOKNING

Här skickar du in ett intresseformulär och vi kontaktar dig så snart som möjligt för att kolla på lediga tider och göra en bokning. Du får ett automatiskt mail direkt med mer information om hemstädning och prislista.

NYCKLAR

NYCKLAR

Vi vill gärna ha en egen nyckel till dig så att du slipper vara hemma och passa tider när vi kommer. Säker nyckelhantering.

FÖRSTA STÄDNINGEN

FÖRSTA STÄDNINGEN

Första städningen kostar endast 400 kr för lägenhet eller 600 kr för villa. Vi vill att du ska våga testa hemstädning. Du har ingen uppsägningstid efter din första städning. Efter första städningen så startar ditt abonnemang om du är nöjd. Då har du 8 veckors uppsägningstid.

ABONNEMANGET

ABONNEMANGET

Du har ett team på 2 personer som kommer till dig varje, varannan eller var 4:e vecka. Du kan välja mellan ett förmiddagsblock eller eftermiddagsblock för städningen. Vi lämnar alltid en checklista och vi har kvalitetsgaranti.

BETALNING

BETALNING

Vi har E-faktura som du smidigt kan signera varje månad i din internetbank. Vill du hellre ha faktura via mail så går det också bra.

REFERENSER

Vad säger våra kunder?

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA