Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i en hemstäd?

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Tilläggstjänster vi erbjuder

arrow
Hemstädning

Vi kan hemstädning!

Jag heter Cajsa, det är mig och min kollega Felicia du kommer ha kontakt med när du startat ditt abonnemang hos oss.  I 10 år har vi städat hemma hos våra nöjda kunder. Många av våra hemstädskunder anlitar oss efter en rekommendation från en av våra befintliga kunder. Det tycker vi är väldigt roligt! Vi strävar alltid efter att hålla högsta möjliga kvalitet och service och vi älskar utveckling! Vi tar gärna emot feedback från våra kunder och vill att ni ska få den bästa upplevelsen av vår tjänst.

Varför har NOX den bästa hemstädningen?

Hos oss får du alltid:

  • Samma personal! – Vi jobbar i team om 2 personer för att minska risken att båda är sjuka samtidigt så att du alltid ska ha minst en ordinarie städare på plats.
  • Kvalitetsgaranti! – Vi har kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning och vill gärna komma tillbaka och åtgärda om det är något du inte skulle vara nöjd med.
  •  Ansvarsförsäkring – Vi har försäkring för att du ska känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.
  • Nöjd personal med bra villkor och bra löner! – Trivs personalen på jobbet så gör de också ett bra jobb! Många av våra anställda har jobbat hos oss länge.

Första hemstädningen till rabatterat pris!

Du får första städningen för 500 kr efter rut-avdrag om du bor i lägenhet eller 700 kr om du bor i hus eller radhus! Efter det beror det på hur stort du bor och hur ofta du vill ha hemstädning. Vi erbjuder hemstädning varje, varannan eller var 4:e vecka. Har du hemstädning varje eller varannan vecka brukar du inte behöva städa något själv emellan vilket är väldigt skönt!

Så här fungerar hemstädning hos NOX

Vi städar varje, varannan eller var 4:e vecka, hur mycket tid som behövs per tillfälle beror på hur stort du bor, hur många ni är, om ni har husdjur eller småbarn. Innan din första städning får du en uppskattad tidsåtgång och pris.

BOKA

BOKA

Fyll i formuläret så får du en prislista. Du får även en specifikation på vad som ingår i vår hemstädning. Vi ringer upp dig för att hitta en tid som passar för städningen.

NYCKLAR

NYCKLAR

Det bästa är om vi får en egen nyckel till dig, då behöver du inte vara hemma varje gång vi ska städa. Din nyckel märks med ett nummer och förvaras säkert.

BETALNING

Betala enkelt med e-faktura som dyker upp i din Internetbank varje månad. Du kan också få faktura via mail eller post om det passar dig bättre. Vi föredrar digitala fakturor för miljöns skull!

ABONNEMANGET

ABONNEMANGET

Du har ett eget team på 2 personer som kan ditt hem! Du har också en kontaktperson på kontoret. Vi städar hos dig på en bestämd veckodag varje, varannan eller var 4:e vecka. Du får en checklista på allt som gjorts varje gång.

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Om det är något du inte är nöjd med i hemstädningen så hör du av dig till din kontaktperson som bokar in extra tid för att vi ska komma tillbaka och rätta till det vi har missat, kostnadsfritt såklart.

Recensioner från hemstädskunder

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

Vanliga frågor om hemstäd

Vad kostar hemstädning?

arrow

Får jag samma städpersonal varje gång?

arrow
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA