Cajsa

Cajsa

Kundtjänst

” Jag tycker om att lösa problem och se till att alla parter blir nöjda med lösningen!

"Cajsa är en riktig glädjespridare som vi alla kollegor uppskattar väldigt mycket! Cajsa är lösningsorienterad och har alltid bra idéer!"

Hej, jag heter Cajsa och ansvarar för våra företagskunder och tar hand om alla ärenden som gäller dem. Både befintliga och nya företagskunder. Jag ansvarar också för skadeärenden, både för företag och för privatkunder. Jag säljer också hemstädning och tar hand om ekonomiärenden och fakturering. Jag tycker mycket om att lösa olika typer av problem och hitta den bästa lösningen. Det kan jag göra på många olika sätt inom mina ansvarsområden.

Felicia

Felicia

Kundtjänst

” "Jag tycker om att prata med kunder"

FELICIA - Reklamationer, Administration, Försäljning

Hej, jag heter Felicia och ansvarar för försäljning av engångsuppdrag, reklamationer och administration som gäller privatkunder.

ÖPPETTIDER

Våra öppettider är:

Mån – Tors: 8.00-17.00 (Lunchstängt 12.00-13.00)

Fredagar: 8.00 – 16.00 (Lunchstängt 12.00-13.30)

 

 

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK