Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

TJÄNSTER

Våra tjänster i Gävle

Vi erbjuder Flyttstädning, Flytthjälp, Visningsstädning, Storstädning och Byggstädning i Gävle och Sandviken. Erfaren personal och bra service.

Gävle

Flyttstädning & Flytthjälp i Gävle

Behöver du städhjälp i Gävle eller Sandviken? Vi flyttstädar och hjälper dig med flytten med erfaren och duktig personal. Behöver du en ordentlig visningsstädning inför en bostadsförsäljning så ordnar vi det. Första intrycket är viktigt! Både vid visningen och sedan vid inflyttning. Vi vill att den inflyttande ska känna sig hemma så fort de kommer in i sitt nya hem och då ska det kännas rent och fräscht. Det tar lång tid att flyttstäda själv och det kan vara svårt att få det riktigt rent när man inte är van. Vi har stor vana av flyttstädning och jobbar effektivt så att din bostad blir skinande ren. Vi använder miljövänliga och allergitestade städprodukter och i största möjliga mån undviker vi starka kemikalier. Vår personal är utbildad i hur de ska nå det bästa resultatet utan att använda starka medel som kan skada ytor och är sämre för miljön.

Anlita ett proffs för flyttstädning

Ta det bara lugnt och fokusera på ditt nya hem istället. Låt oss ta hand om det jobbiga och släpp tankarna på städning. Vi ser till att den inflyttande blir nöjd med resultatet. Vi har kvalitetsgaranti vilket betyder att vi alltid kommer tillbaka och åtgärdar om det är något ni eller den inflyttande inte skulle vara nöjda med. 90% av våra kunder kommer till oss via en rekommendation, det är viktigt för oss och så vill vi att det ska förbli. Du som kund är viktigast för oss och vi vill överträffa dina förväntningar.

För att boka städning så fyller du bara i formuläret nedan. Du kan också använda formuläret för att få en offert från oss, vi kontaktar dig så snart vi kan!

VÅRA KUNDER

Vad tycker våra kunder?

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"Kan varmt rekommendera NOX!"

Flyttstädning, Stockholm

” Jag har anlitat NOX för flyttstädning vid två olika tillfällen och har varit supernöjd båda gångerna. Prisvärt, mycket bra resultat, samt väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst och personal. Kan varmt rekommendera NOX!

- Isabell Hansen

Så här går det till

Städning och flytthjälp enkelt via NOX! Fyll bara i vårt formulär så ordnar vi resten. Vi vill gärna ha kontaktuppgifter till den inflyttande i bostaden så att vi kan meddela dem om att vi ansvarar för städningen och att de ska kontakta oss om de inte skulle vara nöjda när de flyttar in. Vi kommer självklart tillbaka och rättar till om de inte är nöjda.

BOKNING

BOKNING

Boka enkelt via vårt bokningsformulär! Eller fråga om offert via formuläret.

  • Fyll i formuläret – Fast pris direkt
  • Mail med information och bekräftelse
  • Vi kontaktar dig om vi behöver veta mer
NYCKLAR

NYCKLAR

  • Vi kan hämta och lämna nyckel hos din mäklare eller så släpper du in oss när vi ska städa.
  • Lämna hos din mäklare
  • Eller möt upp oss på plats
BETALNING

BETALNING

  • Fakturan kommer via mail någon dag efter att städningen är genomförd
  • Faktura via mail efter städningen
  • 10 dagars betaltid
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK