Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

TJÄNSTER

Våra tjänster i Sigtuna & Märsta

Behöver du flyttstäd, visningsstäd eller flytthjälp i Sigtuna eller Märsta? Då har du kommit rätt!

Sigtuna/Märsta

Behöver du städhjälp i Sigtuna/Märsta?

Vi hjälper dig! Vi städar efter Mäklarsamfundets rekommendationer och erbjuder en komplett flyttstädning eller visningsstädning med fönsterputsning och kvalitetsgaranti. NOX rekommenderas av flertalet Mäklare i både Sigtuna, Märsta och Uppsala.

Hemstädning

Lägg din tid på något annat än städning och låt ett proffs sköta städningen. Du har alltid samma städare hemma hos dig och vi har självklart kvalitetsgaranti. Vi erbjuder hemstäd varje, varannan och var 4:e vecka. Läs mer om hemstädning här.

Visningsstädning

Inför visningen är det mycket att fixa, lämna bort städningen och fokusera själv på stylingen istället. Det går både fortare och blir renare när erfaren städpersonal får göra jobbet. Visa upp din bostad från sin bästa sida och höj priset på din bostad. Bokar du dessutom en flyttstädning som utförs inom 2 månader så får du 10% rabatt på din flyttstädning.

Flyttstädning

Att flyttstäda är tidskrävande och ganska jobbigt, bäst att lämna bort det också. I vår flyttstädning ingår allt! Det är endast några få saker du som flyttar ut behöver tänka på och sen lämnar du över grovjobbet till oss. Om vi får kontaktuppgifter till den inflyttande i bostaden så kontaktar vi dem och ser till att de blir nöjda med städningen. Vi har självklart kvalitetsgaranti och kommer tillbaka om det skulle vara något den inflyttande inte är nöjd med i städningen.

Flytthjälp

Smidig och enkel flytthjälp. Lån av flyttkartonger ingår mot upphämtning och återlämning, vill du ha kartonger utkörda så ordnar vi det för endast 750 kr. Vi kör dina grejer säkert till ditt nya hem och bär dem med starka, stadiga armar. Tänk så skönt att få allting klart på några timmar och slippa ryggvärken.

 

REFERENSER FRÅN KUNDER

Vad tycker våra kunder?

Nöjda kunder är det viktigaste för ett framgångsrikt företag, vi gör allt för att våra kunder ska vara så nöjda att de vill rekommendera oss till andra!

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK