Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

TJÄNSTER

Våra tjänster i Stockholm

Vi erbjuder hjälp med allt kring din flytt! Flyttstädning, flytthjälp och visningsstädning, fönsterputsning ingår såklart. Behöver du en storstädning inför en fest eller något annat kul så ordnar vi det! Vi gör även byggstädning efter renovering eller vid nyproduktion.

Stockholm

Flyttstädning i Stockholm!

I hela Stockholm utför vi flyttstädning, visningsstädning, storstädning och byggstädning. Vi erbjuder även flytthjälp i hela Stockholm. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer när vi utför en flyttstäd eller visningsstäd så att du kan känna dig trygg med att allt blir rent och snyggt för den som flyttar in i bostaden. Vi ha självklart en kvalitetsgaranti och kommer alltid tillbaka ifall du inte skulle vara nöjd med städningen. Vår garanti har ingen tidsgräns, hör bara av dig om det skulle vara något. Det viktigaste för oss är att både du som flyttar och du som flyttar in blir nöjda. Vi lämnar en checklista i bostaden efter att vi har städat för att du enkelt ska kunna se vad som är gjort.

Hemstädning

Vad vill du göra med din tid? Låt oss ta hand om städningen och gör något roligare istället. Läs mer om hemstädning i Stockholm här.

Fast pris på flyttstädning, visningsstädning och flytthjälp!

Fyll i bokningsformuläret så får du direkt ett fast pris på din städning. Du får en bekräftelse via mail och vi kontaktar dig om vi har fler frågor eller om datumen du valt är fullbokade. Vi tar kontakt med den inflyttande i bostaden och säkerställer att de blir nöjda med städningen så att du kan fokusera på annat.

Flytthjälp i Stockholm

Vill du boka flytthjälp så väljer du tjänster flytthjälp i formuläret och fyller i hur stort du bor, mellan vilka adresser du ska flytta och om du har tunga eller svårflyttade föremål såsom ett piano till exempel. Vi vill också veta om det finns hiss.

Trygg och säker flytthjälp med erfaren personal. Du kan även boka hjälp med packning, uppackning eller magasinering. Lån av flyttkartonger ingår!

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

Så här går det till

BOKNING

BOKNING

Välj stad, välj tjänst och fyll sedan i formuläret för att boka en städning eller be om offert. Du får fast pris direkt vid bokning och du får ett mail med mer information, vad som ingår och vad du behöver tänka på. Vi kontaktar dig så snart som möjligt om vi har fler frågor!

NYCKLAR

NYCKLAR

Om du bokar flyttstädning och har sålt din bostad via en mäklarfirma så kan vi hämta och lämna nyckeln hos din mäklare. Annars kan du möta upp oss och släppa in oss i bostaden. Vi har också ett kontor på Salagatan 23 i Uppsala där du kan lämna din nyckel.

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi städar och vi tar även kontakt med den inflyttande i bostaden vid en flyttstädning om vi får deras kontaktuppgifter. Vi har kvalitetsgaranti och kommer alltid tillbaka om det skulle vara något ni eller den inflyttande inte är nöjd med.

BETALNING

BETALNING

Efter städningen så får du en faktura via mail. Enkelt, smidigt och bra för miljön! Du har 10 dagars betaltid.

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK