Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

TJÄNSTER

Våra tjänster i Västerås

Vi erbjuder hjälp med allt kring din flytt! Flyttstädning, flytthjälp och visningsstädning, fönsterputsning ingår såklart. Behöver du en storstädning inför en fest eller något annat kul så ordnar vi det! Vi gör även byggstädning efter renovering eller vid nyproduktion.

Västerås

Behöver du flyttstädning i Västerås?

Vi erbjuder komplett flyttstädning med kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning till ett fast pris. Att flyttstäda själv är väldigt tidskrävande och tungt, vi vill låta dig fokusera på ditt nya boende istället. Så låt oss ta hand om det jobbiga. Vi ser till att den inflyttande i bostaden och eventuell besiktningsman är nöjda med städningen. Vi lämnar alltid en checklista när vi är klara och där finns våra kontaktuppgifter. Du som flyttat ut ska inte behöva tänka mer på städningen.

Visningsstädning

Höj värdet på din bostad och låt spekulanterna se bostaden från sin bästa sida! Läs mer om visningsstädning här.

Storstädning

En ordentlig storstädning behövs några gånger om året. Vår duktiga personal tar hand om ditt hem på bästa sätt!

Vad ingår?

Fönsterputsning ingår i alla våra engångsstädningar så som flyttstädning, visningsstädning, storstädning och byggstädning. Vi avkalkar badrum, avfettar kök och tar hand om allt det tråkiga, som att rengöra ugnen till exempel. Vi rengör alla golv och fria ytor. Vi använder miljövänliga material och lämnar ditt hem i sitt bästa skick.

Vi erbjuder även flytthjälp i Västerås! Flyttfirma med fast pris

Låt det bli en enkel flytt, anlita en erfaren flyttfirma och städfirma så kan du själv gå direkt på flyttpizzan istället. Vi har fast pris på flytthjälp så att du ska vara trygg med vad det kostar redan innan jobbet är utfört. Fyll i formuläret så får du information och prislista direkt, vi kontaktar dig så snart som möjligt för bokning.

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"Rekommenderar starkt!"

Flyttstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox två gånger för flyttstäd. Det har varit smidigt och resultatet har blivit jättebra båda gångerna. Rekommenderar starkt

- Matilda Lundblad

"Mycket nöjd med flyttstädningen!"

Flyttstädning, Uppsala

” NOX städade min villa när jag flyttade ifrån Uppsala och jag blev mycket nöjd med städningen och det blev även köparen av villan. De gick igenom städningen noggrant och hade inga anmärkningar alls. Arbetsledaren som jag träffade på plats var väldigt trevlig dessutom.

- Ulf Wennström

Så här går det till

BOKNING

BOKNING

Välj stad, välj tjänst och fyll sedan i formuläret för att boka en städning eller be om offert. Du får fast pris direkt vid bokning och du får ett mail med mer information, vad som ingår och vad du behöver tänka på. Vi kontaktar dig så snart som möjligt om vi har fler frågor!

NYCKLAR

NYCKLAR

Om du bokar flyttstädning och har sålt din bostad via en mäklarfirma så kan vi hämta och lämna nyckeln hos din mäklare. Annars kan du möta upp oss och släppa in oss i bostaden.

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi städar och vi tar även kontakt med den inflyttande i bostaden vid en flyttstädning om vi får deras kontaktuppgifter. Vi har kvalitetsgaranti och kommer alltid tillbaka om det skulle vara något ni eller den inflyttande inte är nöjd med.

BETALNING

BETALNING

Efter städningen så får du en faktura via mail. Enkelt, smidigt och bra för miljön! Du har 10 dagars betaltid.

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA