Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Städfirma Gävle

NOX – Din professionella städfirma i Gävle

Behöver du hjälp med städningen hemma eller på kontoret i Gävle? Då kan du lita på NOX Städfirma för professionell och pålitlig service som uppfyller dina behov och förväntningar.

Vi på NOX Städfirma förstår att en ren och fräsch miljö är avgörande för både välbefinnandet och produktiviteten. Oavsett om det handlar om att hålla hemmet rent och ordnat för familjen eller att skapa en professionell och välkomnande arbetsplats för dina kollegor och kunder, så finns vi här för att hjälpa till.

Vårt erfarna team av städproffs är välutbildade och har expertisen som krävs för att utföra alla typer av städning med precision och noggrannhet. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive regelbunden hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputsning, och mycket mer. Oavsett om du behöver en enstaka städning eller en regelbunden städservice, kan du lita på oss för att leverera en högkvalitativ service varje gång.

Priser för städning i Gävle

Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla scheman för att passa dina behov och budget. Vårt mål är att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för dig att hålla ditt hem eller kontor rent och fräscht utan att behöva oroa dig för städningen.

Så om du letar efter en pålitlig städfirma i Gävle som du kan lita på för professionell och pålitlig service, kontakta oss på NOX Städfirma idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en renare och mer bekväm miljö för dig själv, din familj eller dina kollegor!

RECENSIONER

Omdömen från Gävle

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin
BOKNING

BOKNING

  • Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller flytthjälp, du får fast pris direkt.
  • Välj kontakta för offert
  • Eller boka direkt

 

NYCKLAR

NYCKLAR

  • Flyttstädning och andra engångstjänster: Du lämnar nyckeln på vårt kontor på Salagatan 23. Vi kan också hämta och lämna nyckel hos din mäklarfirma.
  • Hemstädning: Vi få en egen nyckel till dig som förvaras säkert hos oss. På så sätt slipper du vara hemma och passa tider när vi ska städa.
KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Är det något du inte är nöjd med i städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar det så snart som möjligt! Vi har kvalitetsgaranti ytan tidsbegränsning vilket innebär att du inte behöver höra av dig direkt efter städningen. Vi litar på dig som kund.

BETALNING

BETALNING

  • Engångstjänster: Faktura via mail efter att städningen är utförd
  • Hemstäd: Vi erbjuder E-Faktura, smidigt och enkelt via din Internetbank.
  • 10 dagarsbetaltid

Vanliga frågor om städfirmor i Gävle

Vilken städfirma i Gävle har bäst omdöme?

arrow

Priser för städning i Gävle

arrow

Vad utmärker en bra städfirma i Gävle?

arrow
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK