Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Städfirma Stocholm

Välkommen till en professionell städfirma i Stockholm!

Vi är din pålitliga partner när det gäller högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag i Stockholm och dess omnejd. Med års erfarenhet inom branschen strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa rena och fräscha miljöer.

Vi erbjuder:

  • Kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning
  • Ansvarsförsäkring
  • Fasta priser

I hela Stockholm utför vi flyttstädning, visningsstädning, storstädning och byggstädning. Vi erbjuder även flytthjälp i hela Stockholm. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer när vi utför en flyttstäd eller visningsstäd så att du kan känna dig trygg med att allt blir rent och snyggt för den som flyttar in i bostaden. Vi ha självklart en kvalitetsgaranti och kommer alltid tillbaka ifall du inte skulle vara nöjd med städningen. Vår garanti har ingen tidsgräns, hör bara av dig om det skulle vara något. Det viktigaste för oss är att både du som flyttar och du som flyttar in blir nöjda. Vi lämnar en checklista i bostaden efter att vi har städat för att du enkelt ska kunna se vad som är gjort.

Hemstädning

Vad vill du göra med din tid? Låt oss ta hand om städningen och gör något roligare istället. Läs mer om hemstädning i Stockholm här.

Fast pris på flyttstädning, visningsstädning och flytthjälp!

Fyll i bokningsformuläret så får du direkt ett fast pris på din städning. Du får en bekräftelse via mail och vi kontaktar dig om vi har fler frågor eller om datumen du valt är fullbokade. Vi tar kontakt med den inflyttande i bostaden och säkerställer att de blir nöjda med städningen så att du kan fokusera på annat.

Flytthjälp i Stockholm

Vill du boka flytthjälp så väljer du tjänster flytthjälp i formuläret och fyller i hur stort du bor, mellan vilka adresser du ska flytta och om du har tunga eller svårflyttade föremål såsom ett piano till exempel. Vi vill också veta om det finns hiss.

Trygg och säker flytthjälp med erfaren personal. Du kan även boka hjälp med packning, uppackning eller magasinering. Lån av flyttkartonger ingår!

RECENSIONER

Omdömen från Stockholm

"Kan varmt rekommendera NOX!"

Flyttstädning, Stockholm

” Jag har anlitat NOX för flyttstädning vid två olika tillfällen och har varit supernöjd båda gångerna. Prisvärt, mycket bra resultat, samt väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst och personal. Kan varmt rekommendera NOX!

- Isabell Hansen

"Jag kommer använda NOX nästa gång också!"

Flyttstädning, Uppsala

” Jag använde mig av NOX för flyttstäd och jag är mycket nöjd med resultatet. Bra snabb service och enkelt att boka via hemsidan. Städningen var ordentligt gjord. Jag kan rekommendera NOX och kommer att använda dom nästa gång jag flyttar.

- Eva Pettersson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

Vanliga frågor om städfirmor i Stockholm

Vilken städfirma i Stockholm har bäst betyg?

arrow

Vad kostar flyttstädning i Stockholm

arrow

Kontakta NOX

Våra öppettider är:

mån – tors 08.00 – 17.00, lunchstängt 12.00-13.00

fredagar 08.00 – 16.00, lunchstängt 12.00-13.30

Telefontider:

mån – fre 10.00 – 16.00

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA