Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Städfirma Västerås

Välkommen till vår professionella städfirma i Västerås!

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag i Västerås och dess omgivningar. Med års erfarenhet inom branschen strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa rena och fräscha miljöer.

Som din pålitliga städfirma i Västerås är vårt främsta mål att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. Vi förstår vikten av att ha en ren och hälsosam arbetsplats eller bostad, och därför använder vi endast de bästa städuppdragen och de senaste teknikerna för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Städfirma med kvalitetsgaranti i Västerås

Vi utför flyttstädning och visningsstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Alla våra tjänster omfattas av vår kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning, den innebär att vi alltid kommer tillbaka och åtgärdar om det skulle vara något du inte är nöjd med i städningen.

Städfirma Västerås

Våra professionella städare är noggrant utvalda och välutbildade för att möta olika utmaningar och leverera enastående städservice. Oavsett om du behöver regelbunden städning, flyttstädning, fönsterputsning eller någon annan specialiserad tjänst, kan du lita på vår expertis och dedikation.

Att välja vår städfirma i Västerås innebär inte bara överlägsen städservice utan också att du samarbetar med ett företag som strävar efter att upprätthålla högsta standarder. Vi är stolta över vårt rykte och vår förmåga att skapa renare och hälsosammare miljöer för våra kunder.

För att boka våra städtjänster i Västerås eller för att få mer information, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner för alla dina städbehov och skapa en renare framtid tillsammans!

RECENSIONER

Omdömen från Västerås

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin
BOKNING

BOKNING

  • Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller flytthjälp, du får fast pris direkt.
  • Välj kontakta för offert
  • Eller boka direkt

 

NYCKLAR

NYCKLAR

  • Flyttstädning och andra engångstjänster: Du lämnar nyckeln på vårt kontor på Salagatan 23. Vi kan också hämta och lämna nyckel hos din mäklarfirma.
  • Hemstädning: Vi få en egen nyckel till dig som förvaras säkert hos oss. På så sätt slipper du vara hemma och passa tider när vi ska städa.
KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Är det något du inte är nöjd med i städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar det så snart som möjligt! Vi har kvalitetsgaranti ytan tidsbegränsning vilket innebär att du inte behöver höra av dig direkt efter städningen. Vi litar på dig som kund.

BETALNING

BETALNING

  • Engångstjänster: Faktura via mail efter att städningen är utförd
  • Hemstäd: Vi erbjuder E-Faktura, smidigt och enkelt via din Internetbank.
  • 10 dagarsbetaltid

Vanliga frågor om städfirmor i Västerås

Vilken städfirma i Västerås har bäst betyg?

arrow

Städfirma i Västerås priser? Billig städfirma Västerås?

arrow

Vad utmärker en bra städfirma i Västerås?

arrow

Kontakta NOX

Våra öppettider är:

mån – tors 08.00 – 17.00, lunchstängt 12.00-13.00

fredagar 08.00 – 16.00, lunchstängt 12.00-13.30

Telefontider:

mån – fre 10.00 – 16.00

OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK