Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Byggstädning i Stockholm

Byggstädning i Stockholm med kvalitetsgaranti

Håller du på att renovera och inser att byggdammet aldrig tar slut? Lugn, vi löser det. Byggdamm har en tendens att lägga sig överallt i din bostad. Vår byggstädning görs över två dagar för att verkligen få bort allt damm. Vi gör först en mycket noggrann städning där även fönsterputsning ingår, sedan kommer vi tillbaka dagen efter och dammtorkar ytterligare en gång. Dammet brukar lägga sig på nytt efter städningen, därför kommer vi tillbaka en gång till. Alla som har renoverat och städat själv efteråt vet hur jobbig process det är. Slipp det den här gången och anlita ett proffs på byggstäd istället.

Byggstäd för privatpersoner och företag

Vi hjälper både privatpersoner och företag med byggstädning. Både större och mindre projekt. Prislistan du får via formuläret gäller privatpersoner efter renovering. Vid nyproduktion eller för företag, skriv det i “Övrigt så får du en offert. Som företag kan du läsa mer här.

  • Fast Pris
  • Kvalitetsgaranti
  • Ansvarsförsäkring
  • Miljövänliga material

Hur funkar en byggstäd?

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret och boka en byggstädning direkt! Du kan också välja att kontakta oss för offert.

  • Fyll i formuläret och tryck på Boka eller Kontakta
  • Du får ett mail med information eller bokningsbekräftelse
  • Vi kontaktar dig!
NYCKLAR

NYCKLAR

Vi bestämmer en tid då du kan släppa in oss i bostaden så behöver vi inte egna nycklar

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi städar hela bostaden mycket noggrant dag 1 när det är byggstäd efter renovering. Dag 2 kommer vi tillbaka och dammar av alla ytor igen.

BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail efter att jobbet är utfört.

  • Faktura till din mailadress ca 2 dagar efter städning
  • 10 dagars betaltid för privatpersoner

VÅRA KUNDER

Kundrecensioner

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA