Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Byggstädning i Västerås

Byggstädning i Västerås – Fast pris & kvalitetsgaranti

Kul med en nyrenoverad bostad! Mindre kul med byggdamm! Har du byggstädat förut så vet du hur svårt det kan vara att bli av med allt. Vi ordnar det. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och har delat upp vår byggstäd över två dagar för att första dagen rengöra hela bostaden mycket noggrant och sedan dag två komma tillbaka och damma av allt igen då byggdammet ofta lägger sig igen över natten. Fyll i vårt formulär så får du en prislista och information direkt till din mail, eller så bokar du direkt, pris syns i formuläret.

Byggstäd för företag & privatpersoner

Vi tar oss an både större och mindre projekt för både företag och privatpersoner.. Prislistan du får via formuläret gäller privatpersoner efter renovering. Vill du boka som företag, skriv det under “Övrigt”. Du kan också läsa mer här  här.

  • Fast Pris
  • Kvalitetsgaranti
  • Ansvarsförsäkring
  • Miljövänliga material

Hur fungerar en byggstäd?

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret och boka en byggstädning direkt! Du kan också välja att kontakta oss för offert.

  • Fyll i formuläret och tryck på Boka eller Kontakta
  • Du får ett mail med information eller bokningsbekräftelse
  • Vi kontaktar dig!
NYCKLAR

NYCKLAR

Vi bestämmer en tid då du kan släppa in oss i bostaden så behöver vi inte egna nycklar

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi städar hela bostaden mycket noggrant dag 1 när det är byggstäd efter renovering. Dag 2 kommer vi tillbaka och dammar av alla ytor igen.

BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail efter att jobbet är utfört.

  • Faktura till din mailadress ca 2 dagar efter städning
  • 10 dagars betaltid för privatpersoner

VÅRA KUNDER

Kundrecensioner

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK