Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Byggstädning

Byggstäd efter renovering eller nyproduktion

Byggstädning efter renovering

Efter en ombyggnation eller renovering behövs en grundlig städning för att få bort allt byggdamm. Byggdamm lägger sig ofta i hela bostaden och kryper in i springor och vrår. Vi erbjuder en omfattande byggstäd där även fönsterputsning ingår. Vi utför byggstädningar hos privatpersoner och företag i Uppsala, Stockholm och Gävle. En byggstädning efter renovering gör vi över två arbetsdagar. Den första dagen gör vi en genomgående städning av hela bostaden så att den blir skinande ren. När det är mycket byggdamm är det oftast ofrånkomligt att det samlas damm i luften och under golvlister under natten som lägger sig som en hinna över ytorna. Vi kommer därför tillbaka dagen efter för att torka av alla ytor ytterligare en gång. För att du ska känna dig helt nöjd med städningen har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något i städningen som du inte är nöjd med.

Byggstädning för nyproduktion

Vi städar även nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Städning efter nyproduktion kan du boka både som företag och som privatperson. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, bortforsling av byggskräp och uthyrning av entrémattor till byggföretag. För städning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning så hör av er till oss och berätta mer om ert bygge!

Du får ett fast pris redan vi bokning. Hör av dig via mail eller telefon om det gäller en mer omfattande renovering där mer än en vanlig byggstädning kan behövas så hjälper vi dig!

Så här går det till

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret och boka en byggstädning direkt! Du kan också välja att kontakta oss för offert.

  • Fyll i formuläret och tryck på Boka eller Kontakta
  • Du får ett mail med information eller bokningsbekräftelse
  • Vi kontaktar dig!
BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail efter att jobbet är utfört.

  • Faktura till din mailadress ca 2 dagar efter städning
  • 10 dagars betaltid för privatpersoner
NYCKLAR

NYCKLAR

Vi kontaktar dig och bestämmer vad som blir smidigast

  • Du kan lämna nyckel på vårt kontor
  • Du kan släppa in oss inför städningen

VÅRA KUNDER

Kundrecensioner

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA