fbpx
Byggstädning

Byggstädning efter renovering eller nyproduktion

Byggstädning efter renovering

Efter en ombyggnation eller renovering behövs en grundlig städning för att få bort allt byggdamm. Byggdamm lägger sig ofta i hela bostaden och kryper in i springor och vrår. Vi erbjuder en omfattande byggstäd där även fönsterputsning ingår. Vi utför byggstädningar hos privatpersoner och företag i Uppsala, Stockholm, Gävle och Västerås. En byggstädning efter renovering gör vi över två arbetsdagar. Den första dagen gör vi en genomgående städning av hela bostaden så att den blir skinande ren. När det är mycket byggdamm är det oftast ofrånkomligt att det samlas damm i luften och under golvlister under natten som lägger sig som en hinna över ytorna. Vi kommer därför tillbaka dagen efter för att torka av alla ytor ytterligare en gång. För att du ska känna dig helt nöjd med städningen har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något i städningen som du inte är nöjd med.

Byggstädning för nyproduktion

Vi städar även nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Städning efter nyproduktion kan du boka både som företag eller som privatperson. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, bortforsling av byggskräp och uthyrning och uthyrning av entrémattor till byggföretag. För städning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning så hör av er till oss och berätta mer om ert bygge!

Du får ett fast pris redan vi bokning. Hör av dig via mail eller telefon om det gäller en mer omfattande renovering där mer än en vanlig byggstädning kan behövas så hjälper vi dig!

Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Så här går det till

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis rerum necessitatibus eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur perferendis

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret och boka en byggstädning direkt! Du kan också välja att kontakta oss för offert.

  • Fyll i formuläret och tryck på Boka eller Kontakta
  • Du får ett mail med information eller bokningsbekräftelse
  • Vi kontaktar dig!
BETALNING

BETALNING

Du får en faktura via mail efter att jobbet är utfört.

  • Faktura till din mailadress ca 2 dagar efter städning
  • 10 dagars betaltid
NYCKLAR

NYCKLAR

Vi kontaktar dig och bestämmer vad som blir smidigast

  • Du kan lämna nyckel på vårt kontor
  • Du kan släppa in oss inför städningen

VÅRA KUNDER

Rubrik client cases

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"NOX har mitt fulla förtroende"

Flyttstädning, Uppsala

” Om vi flyttstädat själva hade det tagit minst dubbelt så lång tid. Varje sparad timme på eget arbete var värd varenda krona vi la ut på att anlita en professionell städfirma. Nox har mitt fulla förtroende. De höll tiderna, städade precis som vi önskade och alla var bra att ha att göra med. Det är ett stabilt, prisvärt företag som utför toppenbra flyttstädning. Jag är jättenöjd med resultatet och skulle gärna använda mig av Nox AB igen!

- Pär Franzén

"Prisvärda, punktliga och professionella"

Flyttstädning, Uppsala

” Vi har flyttstädat en lägenhet förut och det tog väldigt lång tid trots att vi var 7 personer som städade. Det är så mycket annat som ska fixas vid en flytt. Vi är väldigt nöjda att vi anlitade NOX. De var två personer som gjorde jobbet på bara några timmar. Resultatet blev också väldigt bra, och vi hade inget att anmärka på. Det hade inte heller Studentstaden som besiktigade lägenheten, och de är kända för att granska städningen väldigt noggrant. Personalen som städade var också väldigt trevliga och vi blev mycket väl bemötta.

- Anna Olofsson
OFFERT OFFERT

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK