Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Fönsterputsning i Uppsala

Fönsterputsning I Uppsala

NOX har lång erfarenhet av fönsterputsning och putsar fönster hos ca 250 Uppsalabor varje månad! Att putsa fönster själv är tidskrävande och resultatet blir oftast inte lika bra som när ett proffs gör det. Låt oss ta hand om fönsterputsningen snabbt, enkelt och med ett skinande rent resultat.

Alltid miljövänliga städprodukter vid fönsterputs!

Vi använder skonsamma och miljövänliga städprodukter när vi putsar dina fönster. Våra fönsterputsare har vana av många olika typer av fönster och vet hur man rengör dem på bästa sätt. Vi putsar fönster för privatpersoner både i lägenheter och villor och vi hjälper även företag med fönsterputsning av kontor och lokaler. Vi tar även in större fönsterputsuppdrag från företag och även Brf:er.

Fönsterputsning ingår om du bokar en storstädning!

Vill du ha ett abonnemang på fönsterputs?

Vi erbjuder abonnemang på fönsterputsning för företag, kontor och även privatpersoner. Vill du ha fönsterputsning på våren och hösten? Eller kanske oftare än så? Bokar du ett abonnemang på fönsterputsning så får du rabatt. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer!

Fönsterputsning på hög höjd

Vi kan utföra fönsterputsning på hög höjd, kontakta oss för offert och lediga datum.

Kundreferenser

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA