fbpx
Fönsterputsning

Fönsterputsning

Låt solen skina in genom dina nyputsade fönster! Vi är proffs på fönsterputsning! Att putsa fönstren själv tar lång tid och kan vara ganska jobbigt. För våra erfarna fönsterputsare går det snabbt, smidigt och enkelt. Vi använder bra och miljövänliga produkter så att dina fönster blir riktigt rena.

Vi putsar fönster hos både privatpersoner och företag och fönsterputsning ingår om du bokar storstädning. Vår personal har stor vana och erfarenhet av fönsterputsning och vet hur man får alla olika typer av fönster rena och fina på ett skonsamt sätt. Om du vet hur många fönster du har så kan du fylla i det i formuläret direkt, annars räcker det med kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Abonnemang på fönsterputs

Vi erbjuder abonnemang på fönsterputsning för företag, kontor och även privatpersoner. Vill du ha fönsterputsning på våren och hösten? Eller kanske oftare än så? Med ett abonnemang på fönsterputsning så får du rabatt. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer!

Fönsterputsning på hög höjd

Vi kan utföra fönsterputsning på hög höjd, kontakta oss för offert och lediga datum.

Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
OFFERT OFFERT

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK