Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.

Vad ingår i Hemstädningen? - Checklista

Alla rum

arrow

Kök

arrow

Badrum & Toalett

arrow

Tilläggstjänster vi erbjuder

arrow
Hemstädning Uppsala

Vi kan hemstädning i Uppsala!

Jag heter Cajsa, det är mig du kommer ha kontakt med när du startat ditt abonnemang hos oss.  I 10 år har vi städat hemma hos nöjda kunder i Uppsala. Många av våra hemstädskunder anlitar oss efter en rekommendation från en av våra befintliga kunder. Det tycker vi är väldigt roligt! Vi strävar alltid efter att hålla högsta möjliga kvalitet och service och vi älskar utveckling! Vi tar gärna emot feedback från våra kunder och vill att ni ska få den bästa upplevelsen av vår tjänst.

Varför har NOX den bästa hemstädningen i Uppsala?

Hos oss får du alltid:

  • Samma personal! – Vi jobbar i team om 2 personer för att minska risken att båda är sjuka samtidigt så att du alltid ska ha minst en ordinarie städare på plats.
  • Kvalitetsgaranti! – Vi har kvalitetsgaranti utan tidsbegränsning och vill gärna komma tillbaka och åtgärda om det är något du inte skulle vara nöjd med.
  •  Ansvarsförsäkring – Vi har försäkring för att du ska känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.
  • Nöjd personal med bra villkor och bra löner! – Trivs personalen på jobbet så gör de också ett bra jobb! Många av våra anställda har jobbat hos oss länge.

Första hemstädningen till rabatterat pris!

Du får första städningen för 500 kr efter rut-avdrag om du bor i lägenhet eller 700 kr om du bor i hus eller radhus! Efter det beror det på hur stort du bor och hur ofta du vill ha hemstädning. Vi erbjuder hemstädning varje, varannan eller var 4:e vecka. Har du hemstädning varje eller varannan vecka brukar du inte behöva städa något själv emellan vilket är väldigt skönt!

Hemstäd med NOX

Så här går hemstädning till!

Vi städar varje, varannan eller var 4:e vecka, hur mycket tid som behövs per tillfälle beror på hur stort du bor, hur många ni är, om ni har husdjur eller småbarn. Innan din första städning får du en uppskattad tidsåtgång och pris.

BOKNING

BOKNING

Fyll i formuläret så får du en prislista. Du får även en specifikation på vad som ingår i vår hemstädning. Vi ringer upp dig för att hitta en tid som passar för städningen.

 

NYCKLAR

NYCKLAR

Det bästa är om vi får en egen nyckel till dig, då behöver du inte vara hemma varje gång vi ska städa. Din nyckel märks med ett nummer och förvaras säkert.

BETALNING

BETALNING

Betala enkelt med e-faktura som dyker upp i din Internetbank varje månad. Du kan också få faktura via mail eller post om det passar dig bättre. Vi föredrar digitala fakturor för miljöns skull!

 

ABONNEMANGET

ABONNEMANGET

Du har ett eget team på 2 personer som kan ditt hem! Du har också en kontaktperson på kontoret. Vi städar hos dig på en bestämd veckodag varje, varannan eller var 4:e vecka. Du får en checklista på allt som gjorts varje gång.

KVALITETSGARANTI

KVALITETSGARANTI

Om det är något du inte är nöjd med i hemstädningen så hör du av dig till din kontaktperson som bokar in extra tid för att vi ska komma tillbaka och rätta till det vi har missat, kostnadsfritt såklart.

Vanliga frågor om Hemstädning i Uppsala

Vad är ert pris för hemstäd i Uppsala?

arrow

Vad ingår i hemstädningen?

arrow

Behöver jag tillhandahålla något städmaterial?

arrow

Får jag samma städpersonal varje gång?

arrow

VÅRA KUNDER

Recensioner från våra hemstädskunder i Uppsala

"NOX har förbättrat min vardag"

Hemstädning, Uppsala

” Städhjälp ökar min livskvalitet, ger mer tid för umgänge med vänner och familj och egentid för exempelvis motion. Sammantaget mår jag då så mycket bättre! NOX har förenklat min vardag. Det är vardagslyx, till en förmånlig kostnad, tycker jag.

- Sara Dahlin

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund

"Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet"

Hemstädning, Uppsala

” Väldigt nöjd med vår hemstädning. Skönt att komma hem till en välstädad lägenhet. Det jag särskilt gillar är att de gör det lilla extra vid varje städning. Har varit kund i ett par år nu och kommer fortsätta vara det under en lång tid framöver.

- Samuel Sjöqvist
Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK