Välj Städtjänst Vänligen välj städtjänst.
Storstädning i Gävle

Storstäd till fast pris i Gävle

Sedan NOX startade för 10 år sedan har vi städat över 25 000 bostäder så vi vet hur vi ska uppnå ett bra resultat i varje bostad. Många av våra kunder kommer till oss via en rekommendation vilket vi tycker är väldigt roligt. Nöjd personal och nöjda kunder är det som fått oss att växa och blomma.

 • Fönsterputsning ingår – Vi putsar alltid fönstren vid en storstädning om du inte väljer att boka utan fönsterputs. Fönstren gör stor skillnad för helhetsintrycket.
 • Ansvarsförsäkring – Vi har såklart ansvarsförsäkring för att du ska känna dig trygg när vi städar i din bostad
 • Miljövänliga material – Vi använder skonsamma och miljövänliga material i största möjliga mån. Det ska bli rent, dofta gott och vara snällt mot miljön och materialen i bostaden

Kvalitetsgaranti på storstädningen

Vi kommer alltid tillbaka om det är något du inte skulle vara nöjd med i städningen, vi vill se till att städningen blir så bra som möjligt och att du känner “Wow” när du kommer hem!

Hur fungerar storstäd?

BOKNING

BOKNING

Du fyller i vårt formulär och får ett fast pris på din storstädning. Vi kontaktar dig och stämmer av datum och nyckelhantering.

 • Fyll i formuläret
 • Du får ett fast pris och en bekräftelse direkt
 • Vi kontaktar dig och stämmer av datum
NYCKLAR

NYCKLAR

Släpp in oss i bostaden på morgonen så får du en ungefärlig tid på när vi är klara så behöver vi inga nycklar

STÄDNINGEN

STÄDNINGEN

Vi lämnar en checklista i din bostad så att du kan se vad som är gjort! Är det någonting du inte är nöjd med så kommer vi självklart tillbaka och ordnar det.

 • Du får en checklista på allt vi städat
 • Kontakta oss om du inte är nöjd så kommer vi tillbaka och ordnar det
 • Feedback är viktigt! Därför skickar vi en enkät till dig efter städningen
BETALNING

BETALNING

Efter din storstädning är utförd får du en faktura på din mail

 • Du får en faktura till din mailadress
 • 10 dagars betaltid från att du fått fakturan

VÅRA KUNDER

Referenser från våra kunder

"Rekommenderar dem varmt!"

Storstädning, Uppsala

” Har anlitat Nox vid ett flertal tillfällen för både storstädning och fönsterputsning och är mycket nöjd med arbetet! Vi har en stor inglasad altan som är svår att putsa själv, men den blir ren och fin varje gång. Rekommenderar dem varmt!

- Kurt Gustavsson

"Blev så rent att vi inte vågade gå in i huset!"

Visningsstädning, Uppsala

” Städningen fick förskräckliga konsekvenser. Det blev så jävla rent och fint att vi nästan inte vågade gå in i huset. Ugnen blev som ny! Golvet under badkaret kan åter beskådas. Jag har tidigare trott att jag tvättat fönster, men i jämförelse med detta har det aldrig skett förr. Allt är skinande blankt som i en broschyr. Vi tassar försiktigt fram för att inte solka ner den glänsande ytan. Dessa två gossar gjorde ett mycket bra jobb. Nu får vi gå runt i skyddsdräkt tills visningen i morgon för att inte fördärva. Vi hör av oss ang ev ny städning i händelse av visning 2. Och flyttstädet (som ni givetvis ska få fixa). Med vänlig hälsning,

- Stig-Björn Ljunggren

"Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!"

Hemstädning, Uppsala

” Vi har professionell veckostädning från NOX sedan drygt två år nu och är mycket nöjda! Positiv och trevlig personal som verkligen levererar!

- Barbro Hedlund
OFFERT/ BOKA OFFERT/BOKA

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

OK